OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA VOLE JEDNU OSOBU CIJELI ŽIVOT: Da li ste među njima?

Kiosk
OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA VOLE JEDNU OSOBU CIJELI ŽIVOT: Da li ste među njima?
.

Postoje neki horoskopski znakovi koji se zaljubljuju jednom sedmično, dok su sa druge strane oni koji godinama vole samo jednu osobu.

HOROSKOP OTKRIVA: Ovi znakovi će imati najveću sreću u ljubavi tokom zime​

Vatrene i vazdušne znakove pokreću strast i želja za novim iskustvima, pa je za njih više izvjesno da će imati i mnogo ozbiljnih ljubavi, dok su zemljani i vodeni znakovi skloniji trajnijim osjećajima, pa se teško odljube od nekoga koga su zavoljeli.

love7

 Rak

Sposoban je cijeli život da voli samo jednu osobu, čak i ako više nisu zajedno. Njegova osjećanja su trajna i postojana, pa mu nije lako da se odljubi ni ako odnos ne funkcioniše i problemi su došli do grla. Dobro ih je imati za partnere jer su voljni da sve učine za onog koga vole.

kiss-couple-love

Ribe

Njena osjećanja nisu toliko intenzivna i duboka, ali Riba je u stanju da provede decenije obožavajući i idealizujući jednu osobu. Ona je sanjar koji teško razllikuje stvarnost od mašte, pa je i u ljubavi često nerealna. Onaj koga diže u zvijezde uvijek će joj stanovati u duši, pa i ako je u srećnoj vezi s nekim drugim.

love6

Bik

Treba mu puno vremena da se zaljubi, ali kad nekome pokloni svoje srce, njegova osjećanja postaju trajna i postojana. Nije zaljubljiv i sklon “šaranju” sa strane pa kad pronađe onoga s kim se slaže, biće presrećan. Ostvarenje stabilnosti i zasnivanje porodice je ono čemu oduvijek teži.

true-love-of-indian-movie-couple-wallpapers

Jarac

Ne otvara se lako pred drugima zbog straha od razočaranja. Njegov štit je teško razbiti, ali onaj kome to pođe za rukom dobiće odanog i vjernog partnera koji će mu pružiti stabilnost. Jarac je čvrsta i ozbiljna osoba koja više od svega ceni spokoj i sigurnost. Kad nekoga iskreno zavoli, ta ljubav neće imati vijek trajanja.

truelove

Ne propustite