STIGLA MI JE POZIVNICA ZA VJENČANJE: Mladenci su sve isplanirali, ali kad sam ovaj USLOV pročitala, ODMAH SAM JE BACILA U SMEĆE!

Kiosk
STIGLA MI JE POZIVNICA ZA VJENČANJE: Mladenci su sve isplanirali, ali kad sam ovaj USLOV pročitala, ODMAH SAM JE BACILA U SMEĆE!
.

Na internetu se pojavila ispovijest žene koja je nedavno dobila pozivnicu za vjenčanje, a zbog jedne rečenice je odmah završila u smeću.

Njenu ispovijest pročitajte u nastavku:

SRPKINJA S KOSOVA DOŠLA U BEOGRAD DA KUPI HALJINU ZA VJENČANJE: Kad se vratila do auta, ZATEKLA JE JEZIV PRIZOR (FOTO)

Čim sam pozivnicu uzela u ruke, došlo mi je da kažem, "e, sad sam sve vidjela...". Lijepa spolja, kakvu bi svaka mlada poželjela za svoje zvanice, šok je stigao kad pogledah unutra.

1

"Šta?! Je l' ovo neka fora, šta je, bre, ovo?", pitam muža koji je pozivnicu dobio od kolege sa posla.

"Šta znači ovo?"

2

Sipam pitanja, dok me muž gleda u čudu i sleže ramenima.

"Pa pitanje je da li bih uopšte povela dijete, ali sad pošto piše da ga ne vodim, ne idem ni ja", zapjenila sam i zacrvenila se od bijesa.

3

Dete (9 godina) odavno ima pravo da se izjašnjava da li želi negdje da ide, a poznajući ga, ovo mu ne bi bilo na listi aktivnosti za taj dan. I šta to uopšte znači?

Koji je smisao u tom besmislenom zahtjevu? Ne žele da im dejčica trčkaraju po sali za proslave, da se ne upetljaju mladi u vjenčanicu? Da neće da prave bahanalije neke, pa je djeci zabranjeno da dođu? Možda restoran koji su zakupili ne daje niže cijene za decu pa mladenci ne bi da plaćaju pun iznos, kad djeca ionako neće sve da pojedu? Zar ne planiraju djecu? Kako će se osjećati sutra kad oni budu imali djecu? Evo, nisam pametna.

4

Srećom, mladence ne poznajem baš najbolje, pa mi neće teško pasti da ne odem na svadbu.

5

Da se razumijemo, da li mislim da treba da se vode baš sva djeca na vjenčanje? Ne, naravno. Razumijem ja i mladence, njihov je najlepši dan u pitanju i imaju svako pravo da ga organizuju onako kako oni žele.

6

Ali, nemaju pravo da uskrate gostoprimstvo jednom članu moje porodice! Ja sam dio te porodice, ali isto tako, ništa manje, i on. Šteta, ostali su uskraćeni za njegovo nevjerovatno šašavo đuskanje - napisala je ona.

7

"Rekao mi je da ću mu rađati djecu dok god mu ne rodim sina, a evo kako je sve završilo na kraju"

Ne propustite