JEDNA STVAR JE PRESUDNA: Evo kad ženama grudi prestaju rasti

Praktična žena
JEDNA STVAR JE PRESUDNA: Evo kad ženama grudi prestaju rasti
.

Kolike će vam biti grudi zavisi od više faktora, poput genetike, težine, godina i trudnoće, a promene u veličini i obliku grudi događaju se tokom celoga života, ali u određenoj dobi grudi prestanu da rastu.

Naime, većini žena grudi se potpuno razviju 3 do 4 godine nakon prve menstruacije, a proces rasta grudi završi u prilično ranoj životnoj dobi.

Kada je veličina ženskih grudi u pitanju, genetika ima presudnu ulogu. Geni utiču na količinu hormona koji potom utiču na tkivo u grudima određujući gustinu.

grudi

Ako želite bujniji dekolte, obratite pažnju na sljedeće stvari:

1. Šta treba jesti?

Jedite soju, jer estrogen koji se nalazi u njoj može povećati grudi. On je glavni sastojak preparata koji obećavaju povećanje grudnog koša. 

2. Vježbajte!

Pokušajte sa vježbom stiskanje dlanom o dlan, koju možete izvoditi i u školi, a dobar učinak imaju i sklekovi koji će ojačati mišiće.

Ovo je pet namirnica čijim ćete redovnim unosom povećati svoje poprsje:

DIVLJI JAM

Divlji jam je u srodstvu sa batatom, odnosno slatkim krompirom, pa ih ljudi često mešaju. Jam je, suštinski, narandžasta sorta batata, i pun je fitoestrogena, hemikalija koje imaju vrlo sličnu strukturu ženskim polnim hormonima – estrogenima, i na sličan način i deluju na telo i grudi. Od ove biljke proizvode se i kapsule.

divlji-jam

PISKAVICA

Ako planirate da od svih predloženih namirnica konzumirate samo jednu, svakako se odlučite za piskavicu. Sve što treba da uradite jeste da je ostavite u vodi preko noći, a onda ujutro masirajte grudi vodom u kojoj je stajala piskavica.

sjeme-piskavice-1

MORAČ

Ova biljka sadrži fitoprogesteron koji pomaže tijelu da poveća proizvodnju progesterona. Pored toga, morač pomaže tijelu da proizvodi više prolaktina, koji stimuliše proizvodnju veće količine mlijeka, ali i rasta tkiva u grudima. Sjajna zamjena za morač je sladić.

morac

LAN

Fitoestrogeni u lanu zovu se lignani, a upravo je lan biljka koja je najbogatija ovom biljnom hemikalijom. Ne samo da lan pomaže vašim grudima da porastu, već ih i štiti od ćelija kancera.

lan

grudi

grudi-nsl

grudi

SVI SU NA INSTAGRAMU PRIMIJETILI DA SU JOJ GRUDI ODJEDNOM POSTALE DŽINOVSKE: "Za sve je kriva OVA BILJKA"

Ne propustite