NAJBOGATIJA SRPKINJA JE SINOĆ BODRILA NOVAKA: Ima imperiju od 2 MILIJARDE DOLARA, a tek kad vidite KAKO IZGLEDA (FOTO)

Kiosk
NAJBOGATIJA SRPKINJA JE SINOĆ BODRILA NOVAKA: Ima imperiju od 2 MILIJARDE DOLARA, a tek kad vidite KAKO IZGLEDA (FOTO)
.

Novak Đoković sinoć je osvojio svoj treći trofej na US Openu.

Na tribinama podršku su mu pružale brojne poznate ličnosti, a kamere su posebno zapazile u Novakovoj loži najbogatiju Srpkinju.

1609077-ubavka-ff

Radi se o Ubavki Mitić, odnosno Rebeki Mekdonald, koja je u Kanadi stvorila svoje poslovno i životno carstvo.

1609077-ubavka-ff

Ona je iz Novakove lože bodrila tenisera, a onda mu poslije i srdačno čestitala.

1609093-tan2018910-22024117-0-ls

Rebeka je porijeklom iz Sarajeva, a u Kanadi živi tri decenije i vlasnica je kompanije koja se bavi trgovinom gasom. Tri puta zaredom bila je proglašavana za poslovnu ženu godine u Kanadi.

1609097-rebeka-ff

Ona posjeduje poslovnu imperiju "Just energy" koja ima 3000 zaposlenika i koja je vrijedna 2 milijarde dolara.

kzek9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtjjvn01eqv8vmdm1mja3mmqwmmjhntc0ywq4ngfjmzc0nmyyztvizdcuanblz5gtas0cqgcbotab-1

Nakon smrti muža Pirsona Mekdonalda 1992. sama upravlja kompanijom.

qrxk9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtlrrn01eqv8vyzu0nmjhzwrimzy2yjdlyzqwzdu4owjiytcyzgrmmzuuanblz5gtas0c5acbotab

Ima sina Danijela, kćerku Aleksandru i troje unučadi.

xhqk9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtkdzn01eqv8vnje0zdlkzmi5zmi1zge2mzdhztu5zjq2mtg3ngnizdiuanblz5gtas0cqgcbotab

 Njena kompanija snabdijeva gasom i strujom milion i sedam stotina potrošača širom Kanade i Amerike

U jednom intervjuu opisala je kako je izgledao njen život prije nego je došla u Kanadu:

hqdefault

– Odrasla sam u Jugoslaviji, uz vrlo stroge roditelje. Završila sam Prvu beogradsku gimnaziju i upisala medicinu, ne zato što sam medicinu voljela, već zato što su tata i mama to želeli. Sa 22 godine sam pobjegla u Kanadu. U to vreme je bilo lako dobiti vizu za Kanadu. Ta zemlja je bila dovoljno daleko od tate i mame, od Jugoslavije, od Evrope. Mislila sam da je Kanada zemlja potencijala. Tada sam bila relativno mlada, ali sam definitivno odlučila da sam sa životom u Jugoslaviji završila i nikada nisam pomišljala da ću se u Jugoslaviju vratiti. Zato nikada nisam imala nostalgiju, želju za povratkom. Kada donesem neku odluku, ja sam totalno fokusirana na nju, ništa ne može da me spriječi u njenom sprovođenju.

rebeka-ubavka-mek-donald-foto-z-krssljanin

– Kada sam došla u Kanadu nisam govorila engleski jezik, nisam imala nikakvu zaštitu, ni pomoć. Ako ne zaradite – ne možete da živite. Nisam imala plan da stvorim veliki biznis. Dolazak u Kanadu je bio šokantan za mene. Tada je ovdje bilo malo emigranata, bilo je sve drugačije nego danas. Na emigrante su gledali kao na nižu klasu. Čim ne govorite ovdašnji jezik, ne znate pravila ponašanja zemlje, vi ste građanin drugog reda. Sada ima mnogo pomoći emigrantima. U posljednjih 30 godina se doselilo veoma mnogo ljudi. Imala sam strašnu želju da uspijem, da dokažem roditeljima da ja to mogu! To je bila glavna pokretačka snaga. Prekretnica mog života, u svakom pogledu, bila je udaja. Uvijek sam govorila da sam se udala za muža zbog njegovog izgleda jer je bio veoma zgodan, ali i zbog njegovog prezimena. Bilo je mnogo teže u poslovnom svijetu reći “Mitić” nego “Mekdonald “. On me je naučio najvažniju stvar koja se mora naučiti u Sjevernoj Americi – a to je prodaja. Morate da znate kako nešto da prodate. On mi je otvorio vidike, govorio mi je: “Možete da imate najljepše i najbolje čaše na svijetu, ali ako ih ne prodate, niko nikada za te čaše čuti neće!”

screen-shot-2015-08-16-at-5-02-52-pm-0

VIŠE NIJE MOGAO ŠUTJETI, NOVAK SE OGLASIO O SERENINOM SUKOBU SA SUDIJOM: Ovo od njega niko nije očekivao!

Novaku je na tribinama podršku pružala i supruga Jelena.

Njihov porodični dom u Monte Karlu skromno je opremljen, Jelena i Novak uživaju u sasvim običnim stvarima, poput gledanja televizije i čitanja. Mali Stefan ima svoj opremljeni kutak u kojem se po cijeli dan igra, a mama i tata svaki trenutak su uz njega.

Pogledajte fotografije:

dom7

BRENA I BOBA KUPILI NOVU VILU SA POGLEDOM NA MORE: Svi se uhvate za glavu kada vide CIJENU, a tek unutrašnjost

dom8

.

dom6

.

dom5

.

dom4

.

dom3

.

dom2

.

dom1

jelena-i-novak-djokovic-001-03

novak10

ŠTA ĆE NOLE REĆI KAD VIDI SNIMAK: Ko je ovaj čovjek pored Jelene Đoković i ŠTA TO RADI? (FOTO)

Ne propustite