GURNITE OVAKAV PAPIR U ŠOLJU, IZGLEDA GADNO, ALI OLAKŠAT ĆE VAM ŽIVOT: Kad pročitate ovaj savjet odmah ćete otrčati u kupatilo!

Praktična žena
GURNITE OVAKAV PAPIR U ŠOLJU, IZGLEDA GADNO, ALI OLAKŠAT ĆE VAM ŽIVOT: Kad pročitate ovaj savjet odmah ćete otrčati u kupatilo!
.

Uz ovih par trikova kuća će vam blistati, i to za duplo manje vremena!

Svaka kuća ima par detalja koje mrzimo čistiti. A ovo su trikovi uz pomoć kojih ćete to uraditi sasvim lako i brzo.

 

Kome se ne zgadi život kada dođe trenutak da se čiste venecijaneri? Sljedeći put kada se prihvatite tog posla, navucite čarapu na ruku i prosto pređite preko njih. Nakon toga, čarapu bacite na pranje i sve je gotovo!

 

Don't have a scrub pad? Grab some aluminum foil! #cleaningtips #lifehacks #diys

A post shared by Rachel Miller (@1crazyhousetips) on


Umjesto žice za ribanje, ukoliko vam treba nešto nježnije ili prosto nemate žicu pri ruci, savršeno će poslužiti zgužvana aluminijumska folija. Stavite na nju malo deterdženta i nastavite da ribate kao što biste to uradili i sa žicom. Rezultati će biti isti, ako ne i bolji.

SIGURNI SMO DA ĆETE SE PREPOZNATI: Glavne razlike između muškog i ženskog svijeta, zbog zadnje ćete pasti sa stolice

 

 

Naslage kamenca i prljavštine ispod oboda šolje su noćna mora, a da biste ih uklonili i omekšali doboljno je da na par papirnih ubrusa sipate pozamašnu količinu sirćeta. Potom ih gurnite ispod oboda i ostavite da stoje par sati. Nakon toga, kamenac i nečistoće će nestati sa prvim nežnijim ribanjem.

SAVRŠENA VELIČINA GRUDI: Muškarci priznali kakve ženske grudi najviše zagolicaju njihovu maštu, IZNENADIT ĆETE SE

 

Ne propustite