ĐOKOVIĆ NATJERAO STADION DA PROKULJUČA: Nervirala ga publika, a onda je on ODGOVORIO NA PRAVI NAČIN!

Druga strana sporta
ĐOKOVIĆ NATJERAO STADION DA PROKULJUČA: Nervirala ga publika, a onda je on ODGOVORIO NA PRAVI NAČIN!
.

Znao je Novak na pravi način da odgovori gledaocima koji ne poštuju teniski bonton
 
Srbijasnki teniser Novak Đoković je protiv Rišara Gaskea u trećem kolu US Opena odigrao najbolji meč na turniru, slavio je sa 6:2, 6:3, 6:3 i spreman je za završnicu.

novak
 Nakon duela bio je zadovoljan pokazanim, forma je do sada odlično tempirana.

''Definitivno moj najbolji meč na cijelom turniru do sada, zadovoljan sam što je došao u pravom trenutku protiv Gaskea koji je uvijek neugodan protivnik. Ima mnogo iskustva i bio je nekada među 10 najboljih na svetu, bio je u polufinalu GS turnira, neko je koga dobro poznajem'' - rekao je Đoković.

novak16

Prema njegovim riječima, plan je bio da se vrhunac dostigne upravo u Njujorku.

''Na neki način sam sa timom razgovarao da planiramo raspored po kome ćemo najbolju formu dostići otprilike na US Openu, to je bio naš plan. Istovremeno, uvijek sam vjerovao da mogu da igram na najvišem nivou i da je samo pitanje trenutka kada ću napornim radom doći do toga i Vimbldon je bio najbolja teniska pozornica na kojoj sam mogao da pružim svoj maksimum.''

novak4

Bilo je i mnogo buke na tribinama tokom pojedinih dijelova meča, što nije prijalo Đokoviću. 

Imao je zato jedan buran momenat kada je slavio poen sa prstom prislonjenim na uho, što možete pogledati na snimku ispod, u trećem setu pri 3:2 i 40:40.

Publici je bila jasna poruka, a Novak je uz osmijeh uspio da izazove veliki talas oduševljenja.

''Bilo je prilično glasno, ali hvala svima vama koji ste ovdje i večeras. Ovo je US Open, ovo je 'Artur Eš', najslavniji stadion. Toliko sam odigrao mečeva na ovoj sceni i pod reflektorima, volim vas sve'' - oprostio je Novak momente koji donose dekoncentraciju, a sada mu sledi priprema za Žoaa Souzu.

novak7

RONALDO ŽIVI U STRAHU, OVO JE DOKAZ: Tražio od Juventusa samo jedno, NE MOŽE SPAVATI MIRNO DOK SE TO NE RIJEŠI!

Ne propustite