KAD JE SERENA OVO IZGOVORILA SVIJET JE ZANIJEMIO: 'Mi smo Jehovini svjedoci, moja kćerka ne slavi rođendan'

Druga strana sporta
KAD JE SERENA OVO IZGOVORILA SVIJET JE ZANIJEMIO: 'Mi smo Jehovini svjedoci, moja kćerka ne slavi rođendan'
.

Serena Williams (36) polako se vraća u sam vrh svjetskog tenisa. Službeno najbolja svih vremena, osvajačica 23 Grand Slam turnira, prije tačno godinu dana - 1. septembra  2017. godine - rodila je kćerkicu Alexis Olympiju. Predstavnike medija zanimalo je kakvu će proslavu Serena prirediti svojoj ljubimici za prvi rođendan, a odgovor je sve ostavio bez teksta...

'Olympia ne slavi rođendane', kazala je Serena Williams te potom zbunjenim predstavnicima medija na US Openu u New Yorku pojasnila:

sreneaaa

'Znate, mi smo Jehovini svjedoci, tako da ne radimo to...'

U ranijim medijskim istupima Serena je nekoliko puta isticala kako joj je vrlo važno to što je članica Jehovinih svjedoka, ali i potvrdila kako se nikad nije čvrsto držala običaja ove vjerske zajednice. Zato je i ovom izjavom toliko iznenadila sve prisutne.

serena3
Njezin suprug Alexis Ohanian, američki milijarder i suosnivač Reddita, ne dijeli njezino mišljenje. Ranije ove godine kazao je kako ipak očekuje da će malena Olympia imati neku vrstu rođendanske proslave.

SERENA BLISTA U ULOZI MAJKE: Slavna teniserka pokazala preslatku kćerkicu!​

ser

'Iskreno, rođendani za djecu te dobi ionako više za roditelje pa nećemo imati klasičnu rođendansku proslavu', kazao je Ohanian i dodao:

serena2

'No, ne bi bilo neobično da po završetku teniske sezone organiziramo neko dječje slavlje. Imamo puno prijatelja koji imaju djecu pa se svi zajedno možemo okupiti dok se klinci igraju.'

0f69822c61e6ffab9637

SVE IMA GRANICU, SERENA OVAJ PUT OVO NIJE SMJELA OBUĆI: 'Nećeš više takva igrat' (FOTO)

Ne propustite