ZLATAN IBRAHIMOVIĆ PRIZNAO: 'Žena me zaključava u sobu, evo ZBOG ČEGA'

Druga strana sporta
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ PRIZNAO: 'Žena me zaključava u sobu, evo ZBOG ČEGA'
.

Dan nakon što je u gradskom derbiju LA Galaxyja protiv LAFC-a uz potvrdu VAR-a postigao 499. gol u karijeri, ESPN emitirao je veliki intervju sa Zlatanom Ibrahimovićem, u kojem je govorio o odrastanju u Švedskoj, ljubavi prema videoigrama, odnosu s Pepom Guardiolom te objasnio zašto više ne igra na umjetnoj travi.

Na početku ga je voditelj pitao kako je moguće da je jedan tako samouvjeren tip u mladosti bio povučen.

"Osjećao sam se drukčije. Prvi put sam otišao u centar grada kad sam imao 17 godina, uzeo sam bicikl, na malo drukčiji način, haha. Tako sam išao tamo gdje bih trebao ići. Došao sam u grad, a Švedska je ponata po plavim djevojkama, i žena mi je plavuša, ostao sam zapanjen. Bio sam sramežjiv, ali nogomet sam iskoristio za stjecanje samopouzadnja i izvan terena", objasnio je Zlatan, a voditelj ga je pitao koliko je bicikala ukrao, prenosi 100posto.hr.

zlatanibragimovichzlatanibrahimovibiogra-96bf52eb

"Ne znam točno, ali puno. Ako mi dođe netko od vlasnika, koji je siguran da sam mu baš ja ukrao bicikl,rado ću mu kupiti novi. Bio sam lud, trebali smo adrenalin, vozili smo brzo, najvažnije je bilo imato kul auto. Prvi koji sam kupio Mercedes SL 55 AMG, garantirali su mi da nitko nema takav, a čim sam dođao u centar vidio sam isti. Odmah idući dan otišao sam po Ferrari. Takav sam, ne volim imati stvari koje svi drugi imaju."

Patrick Viera pričao da je kako je baš svaki put, kad bi došao kod Zlatana, on igrao videoigre. A nije se puno promijenilo ni danas.

"I dalje igram, ne FIFA-u, nego drukčije igre poput Fortnitea. Ne sramim se reći da sam gejmer, taj svijet raste, a mene je uvijek zanimao. Kad sam prešao u Ajax, sve mi je bilo novo, nisam znao što ću nego sam kupio najveći TV koji sam mogao naći, imao sam krevet i konzolu. Prva igra koju sam kupio bila je PES. Onda je došao online mode i počeo si igrati sa cijelim svijetom, to mi je bilo zanimljivo, i dalje to radim, iako mi je 36 godina. Supruga je sretna jer ne mora razgovarati sa mnom, ostavi mene i sinove u sobi za gejming, zaključala vrata, a mi ni ne primijetimo jer stalno igramo i nigdje ne idemo."

zlatan1

Govorio je Zlatan zašto je baš brazilskog Ronalda smatrao idolom i što je od njegove igre implementirao u svoju, a na pitanje bi li išta promijenio u karijeri, posebno u međuljudskim odnosima, rekao je da ne bi jer se sve događa s razlogom, ali je istaknuo da ni sa jednim trenerom u karijeri nije imao problema osim s Pepom Guardiolom u Barceloni.

zlatanpressergrin3

"Teška razdoblja su mi bila druga sezona u Juventusu, i druga polivica sezone u Barceloni, kad trener nije razgovarao sa mnom, to mi je bilo novo. Još ne znam što mu je smetalo, nikad mi nije rekao."

Ibra je odlučio da više neće igrati na terenima s umjetnom travom, kakvih je nekoliko u MLS-u. Naravno da je to posljedica ozljede koljena.

zlatan-ibrahimovic

"Svaka utakmica je rizik, ali kad izađem na travu, osjetim miris, dodirnem loptu, sretan sam. A na umjetnoj podlozi rizik je puno veći. Gadno sam pao u Portlandu na takvom terenu, bilo je užasno. Uz dužno poštovanje, želio bih igrati svaku minutu svake utakmice, ali ne mogu toliko riskirati tešku ozljedu, ako nije utakmica na život i smrt. Ali ako to bude u doigravanju, izaći ću i na umjetni teren i uništiti protivnika. Ali to je druga situacija, ajmo prvo izboriti doigravanje", rekao je Zlatan i podsjetio da su drugi već zaboravili na tešku ozljedu koljena, ali da on svaki dan misli na nju i ne želi da mu se ikad više nešto tako ponovi.

zlatan

Ne propustite