Želite savršene fotografije s plaže ili bazena? Ovih se PRAVILA morate pridržavati! (I poznate ličnosti ih koristi)

E buraz
Želite savršene fotografije s plaže ili bazena? Ovih se PRAVILA morate pridržavati! (I poznate ličnosti ih koristi)
.

U suvremenom svijetu niste bili na godišnjem odmoru ako niste na društvenim mrežama objavili fotografije s istog. Međutim, glavni problem je kako da i vaše fotografije ispadnu savršene kao one s Instagrama.

Ako pratili ove jednostavne savjete rezultat će vas oduševiti

1.

1


Kad fotografirate s nekim ''rekvizitima'', ne stavljajte ih ispred vas na fotografiji - ovaj veliki objekt vizualno smanjuje tijelo na pola. Umjesto toga postavite ga na stranu - to će vam pomoći sakriti određene dijelove tijela i učiniti da vaš struk izgleda tanji.

2.

2

Kada se približite bazenu, izbjegavajte ''ravno'' poziranje. Zapamtite da je postavljanje nogu zajedno loša ideja. Bolje je podignuti nogu koja je dalje od kamere. Ne zaboravite ispraviti leđa.

3.

3

 

Kada praviti fotografiju cijelog tijela, izbjegavajte poziciju "vojnika". Ako stojite polu-okrenuti, vaše tijelo izgleda više ženstveno. Možete dodirnuti kosu ili se nageti na nešto kako bi  vam ruke bile zauzete.

4.

4

 

Ne zaboravite koristiti dodatke. Na primjer, ako imate malo trbuha, vežite pareo oko bokova.

5.

5


Ako želite snimiti fotografiju dok ležite na ležaljci, najbolje je okrenuti je tako da su vam noge na prednjem dijelu, što će ih učiniti duljim. Nemojte zaboraviti ''izdignuti'' leđa, dodirujući površinu ležaljke s glavom, stražnjicom i ramenima. Savijte nogu koja je bliža kameri.

6.

6


Da bi vaše tijelo izgledalo tonirano, upotrijebite ovaj mali trik: ležite na leđima i zauzmite pozu kao kad želite ustati.

7.

7


Uvijek pazite na držanje.

8.

8


Kada pozirate u sjedećem položaju, pazite da se koljena nikada ne suočavaju izravno s kamerom. Bolje je sjesti bočno i malo podignuti noge kako bi bokovi izgledali više tonirani.

9.

9


Ako vam trbuh nije savršen, ovaj trik će vam uvijek pomoći da ga sakrijete. Uđite u vodu, ali se pobrinite i da vaš vrat izgleda duže.

10.

10


Ako neko slika vaš ''portret'' zamolite ga da se spusti na vašu razinu, inače slika neće biti dobra.

11.

11


U časopisima, djevojke s mokrom kosom uvijek izgledaju zavodljivo, ali imajte na umu da je to uglavnom zahvaljujući Photoshopu. U stvarnosti, vlažna kosa izgleda masno, a vaše uši mogu izgledati šiljasto. Dakle, fotografirajte se samo kada je kosa vlažna i nije sasvim suha - to će joj dati više volumena.

12.

12

Ne propustite