Ubrizgala je OVČIJI LOJ u USNE prije 12 godina! Pogledajte na šta danas liči

E buraz
Ubrizgala je OVČIJI LOJ u USNE prije 12 godina! Pogledajte na šta danas liči
.

Gostujući u rijaliti show programu “Botched”, samohrana majka po imenu Ešli ispričala je da je prije nekih 12 godina njena sestra pronašla izvesnu ženu koja ide po kućama i djevojkama povećava  usne ovčjim salom.


Želeći da bude u trendu, ona je pristala na ovaj neprovjereni tretman. U početku je sve bilo fino, ali onda su se stvari izmakle kontroli.

1

Ešli je primjetila da joj, iz dana u dan, usne postaju sve veće i veće. Bila je očajna, ali nije imala novca za plastičnog hirurga koji bi joj pomogao da izvadi “to čudo” iz svojih usta, bez posljedica po njen izgled.

3


Srećom, na američkoj televiziji pojavio se rijaliti koji omogućava ljudima sa sličnim estetskim problemima da ponovo izgledaju lijepo.

Kad su je doktori Nasif i Dabrou vidjeli, rekli su da nikad u životu nisu vidjeli ništa toliko bizarno, a nagledali su se svega,prenosi Telegraf. Prema njihovim riječima, žene zaista svašta ubrizgavaju u usne, samo da bi im bile što punije.

2

– Obično djevojke ubrizgaju oko jednog kubnog santimetra silikona, botoksa ili neke druge supstance. Vi u svakoj usni imate po 7 ili čak 8 kubnih santimetara mase – bio je zapanjen jedan od hirurga.

Ipak, oba stručnjaka su se složili da sumnjaju u to da je ta žena u Ešline usne ubrizgala ovčiji loj, jer da je to istina, kod nje bi se brzo razvila infekcija, razboljela bi se i hitno bi morala da bude liječena u bolnici.

Na kraju emisije Ešli je dobila besplatnu operaciju i njena usta ponovo izgledaju prirodno.

Ne propustite