Evo šta način na koji nosite grudnjak govori o vašoj ličnosti: ŽENE, DA LI STE ZNALE ZA OVO?

Praktična žena
Evo šta način na koji nosite grudnjak govori o vašoj ličnosti: ŽENE, DA LI STE ZNALE ZA OVO?
.

Postoje četiri tipa ličnosti žena, a prepoznat ćete ih promotrite li kako oblače grudnjak svako jutro. Stručnjaci za govor tijela kažu da stvari koje imamo, odjeća koju nosimo i jednostavne aktivnosti govore o našoj psihi, prenosi Daily Mail.

''Svaka osobnost ima tendenciju raditi stvari na jedinstveni način, čak i male svakodnevne zadatke. Sve što čine, i način na koji to čine, formira dojam o ljudima. Nema razloga da rublje ne bude dio toga'' - kaže  Patti Wood, stručnjakinja za ljudsko ponašanje, piše 24sata.hr.
grudnjak1

grudnjak6

Ovo su 4 načina stavljanja grudnjaka:


Kopčanje i zatezanje grudnjaka na leđima

To pokazuje da je žena dobra potpora u životu, sklona je poštivanju tradicije i vjerna je onome što čini. Promišljena je, prijateljski raspoložena i uvijek spremna pomoći. Za nju je kupovina grudnjaka društveni događaj te će vjerojatno tražiti pomoć prijateljica u izboru.

grudnjak3

Kopčanje grudnjaka naprijed pa okretanje

Ona je utjecajna i često dobra motivacija za druge. Vrlo je karizmatična i voli učiti nove stvari, ali ima i sklonost da joj brzo sve dosadi. Kad je izbor grudnjaka u pitanju, ona najradije bira svijetle boje i detalje zbog kojih će se osjećati posebno.

grudnjak
Nošenje grudnjaka s kopčom naprijed, između košarica

Ovo je žena koja ne želi gubiti vrijeme. Cijeni sažetost, učinkovitost i stvari visoke kvalitete koje će dugo trajati jer ih ne želi dvaput kupovati. Sklone su kupovati markiranu robu, pa tako i grudnjake.

grudnjak1

Kopčanje grudnjaka u rukama pa navlačenje preko glave

Ona je opsjednuta pravilima i redom. Tako oblači grudnjak jer  želi sve raditi kako treba od početka. Po prirodi je sklona analiziranju. Grudnjak ne kupuje bez preciznih mjera i stručnih preporuka. Najbolje se osjeća u sportskom grudnjaku.

grudnjak

grudnjak2

Ne propustite