S NJIMA NIKAD NIJE DOSADNO: Ovi horoskopski znakovim imaju najviše smisla za humor

Zanimljivosti
S NJIMA NIKAD NIJE DOSADNO: Ovi horoskopski znakovim imaju najviše smisla za humor
.

Otkrivanje elementa smiješnog u raznim situacijama, sposobnost efektnog pričanja šala i iznošenja duhovitih opaski vrlo je cijenjena.

Ko ima istančan smisao za humor obično dobro prolazi u društvu. Evo kojih smo pet znakova izdvojili kao najduhovitije

Blizanci

Vrlo su razgovorljivi, a značajan dio njihovog druženja otpada na humor. Najuspješniji su u prepričavanju dogodovština, uspijevajući ih prikazati zanimljivijima nego što su bile. Imaju brz um i moć asocijacije pa spontano bacaju dosjetke vezane za aktualne situacije.

blizanci-2

Strijelac

Imaju dar da gotovo u svakoj životnoj situaciji vide nešto smiješno. Najbolji su u smišljanju šaljivih opaski na temelju onog što se upravo događa oko njih. Omiljena im je tehnika pretjerivanje. Loša im je strana sklonost sprdanju na račun tuđih pogrešaka ili mana.

strelac-8

 

Škorpion

Njihov um prodire dublje od drugih pa im je smisao za humor prilično mračan i opor. Britki su na jeziku pa njihove šale i dosjetke ne može svatko prožvakati. Vole zbunjivati i navoditi druge da se zamisle nad njihovim vicevima i komentarima.

skorpija-7

Jarac

Ironija, cinizam i sarkazam njihova su najjača oružja. Specijalitet im je izvaliti duhovitu ili apsurdnu opasku savršeno ozbiljnog izraza lica, kao da izvješćuju iz Sabora. Neki su Jarci izvrsni u intelektualnom humoru, koji je malo prevelik zalogaj za manje bistre i slabije obrazovane.

jarac-9

Vodenjak

Opiru se društvenim normama i promatraju svijet na osebujan način pa im je humor originalan i otkvačen. Ne trude se svjesno nasmijavati društvo nego su prirodno zabavni. Izvalit će nešto smiješno kad okolina (pa i oni sami) najmanje očekuju.

vodolija-10

Ne propustite