14 brutalno iskrenih odgovora muškaraca na nepristojna pitanja koja bi sve žene postavile da smiju

E buraz
14 brutalno iskrenih odgovora muškaraca na nepristojna pitanja koja bi sve žene postavile da smiju
.

I kada žene čuju neke muškarce kada pričaju iz svog iskustva, i dalje imaju neka pitanja. Žene su veoma radoznale po pitanju mnogih stvari kada je suprotni pol u pitanju, ali neka pitanja jednostavno ne možemo tek tako postaviti. Pogledajte ovih 14 odgovara na pitanja koje žene najčešće zanimaju.

1. Pitanje: Da li možete spavati na stomaku, ili možda levitirate i budite se sa masnicama ujutru?

1

Odgovor: Ko god je postavio ovo pitanje, ima veoma bujnu maštu i slikovito zamišlja stvari. Probudite se sa masnicama, koliko vi mislite da je to moćan organ?
2. Pitanje: Kakav je osjećaj hodati sa dva mekana privjeska koja vise između nogu? Da li oni stvarno udaraju u butine kao klatno?

2

Odgovor: Sve zavisi od osobe do osobe. To je kao da pitate nekoga da li se navikao da ima jezik, to je još jedan dio tijela kao i bilo koji drugi.
3. Pitanje: Možete li mokriti dok imate erekciju?

3

Odgovor: Moguće je, ali je neugodno. Mokrenje u ovoj situaciji je užasno jer se urin razleće svuda. Ovo je jedna od situacija kada muškarci odaberu da sjede na WC šolji.
4. Pitanje: Je li moguće mokriti, a ne koristiti ruke uopšte?

4

Odgovor: Ovo je ekvivalent pitanju da li djevojke mogu mokriti stojeći. Naravno da je moguće, ali ko bi rizikovao da napravi haos. Sve je stvar praktičnosti.
5. Pitanje: Kako preživljavate sa tako dosadnim donjim vešom?

5

Odgovor: To je isto kao da neko kaže da sve žene moraju nositi donji veš od svile sa čipkom. Ljude jednodstavno nije toliko briga za donji veš.
6. Pitanje: Je li moguće kontrolisati erekciju?

6

Odgovor: Kao da već nije dovoljno neprijatno, mladići od 13. do 21. godine se moraju suočiti sa erekcijama koje je nemoguće kontrolisati. S godinama muškarci uspiju da prepoznaju kada će do erekcije doći, pa to pomogne, ponekad.
7. Pitanje: Kakav je osjećaj platiti toliko malo novca frizeru i uvijek imati dobru frizuru?

7

Odgovor: Žene u prosjeku mnogo više novca troše od muškaraca na frizure. Misterija je kako žene uopšte uspjevaju lijepo da izgledaju, a da same nisu ponijele makaze i isjekle kosu.
8. Pitanje: Da li je fraktura muškog polnog organa u erekciji moguća?

8

Odgovor: Prelom muškog polnog organa je zaista moguć, ali se veoma rijetko dešava. Prema zdravstvenim stručnjacima, ova vrsta preloma može se dogoditi tokom odnosa što dovodi do ozbiljnih otoka i modrica. Budite oprezni!
9. Pitanje: Kada se kupate ili tuširate, da li uvijek imate erekciju?

9

Odgovor: Ovo je fer pitanje jer voda djeluje stimulišuće na muškarce, a žene vjerovatno ne misle o kupatilu kao o atraktivnom mjestu. Muškarci se tuširaju kraće od žena, stoga vjerovatno sve zavisi od muškarca do muškarca.
10. Pitanje: Da li vaša "stvarčica" uranja u vodu kada ste na WC šolji?

10

Odgovor: Da je ovo čest problem, zar ne mislite da bi šolje bile dizajnirane tako da se ovo ne dešava? I jesu tako dizajnirane, ovo se veoma rijetko dešava, a kada se desi, i nije baš prijatno.
11. Pitanje: Šta je bolnije, udarac u međunožje ili porođaj?

11

Odgovor: Ovo je pitanje od milion dolara. I niko ne zna odgovor na njega jer kako bi neko mogao da zna kada nije iskusio oba?!
12. Pitanje: Kakav je osjećaj imati bradu?

12

Odgovor: Neke žene vole bradu, dok druge ne mogu ni da je pogledaju. To je nešto što žene nikada neće iskusiti, te ovo pitanje ima smisla. Srećom, žene moraju voditi računa o uklanjanju dlačica i sa ovog dijela tijela.
13. Pitanje: Kakav je osjećaj jesti šta god vam padne na pamet, a imati metabolizam kao grčki bog?

13

Odgovor: Istina je, dobijanje na kilažu nema veze sa polom. To se može zaključiti iz primjera pivskih stomaka koje možemo vidjeti nezavisno od godina.
14. Pitanje: Koja je najveća zabluda koju žene imaju kada je u pitanju život jednog muškarca?

14

Odgovor: Najveća laž u koju žene vjeruju vezana je za emocije muškarca. Studija koju je sproveo "Mindlab" dokazala je da muškarci imaju istu količinu emocija kao i žene, ponekada čak i intenzivnije. Problem je u tome što društvene norme natjeraju muškarce od malih nogu da suzbijaju svoja osjećanja.

Ne propustite