Muškarac prijetio bombama ispred zgrade Vlade Srbije

Region
Muškarac prijetio bombama ispred zgrade Vlade Srbije
Muškarac M. S. (39) predao se policiji ispred zgrade Vlade Srbije nakon što je u rukama držao ručne bombe i prijetio da će ih aktivirati, javlja N1. Kako saznajemo, on ima nekoliko krivičnih prijava i insistirao je da dođe policijski inspektor koji radi na njegovom slučaju kako bi s njim razgovarao.

Muškarac M. S. (39) predao se policiji ispred zgrade Vlade Srbije nakon što je u rukama držao ručne bombe i prijetio da će ih aktivirati, javlja N1. Kako saznajemo, on ima nekoliko krivičnih prijava i insistirao je da dođe policijski inspektor koji radi na njegovom slučaju kako bi s njim razgovarao.

Muškarac je, prema riječima reporterke N1, bombe odložio na gepek automobila kojim se dovezao do zgrade Vlade. Odbio je da legne na zemlju prilikom predaje, pa su ga policajci oborili.

bomba-1

MUP je saopštio da je o događaju obaviješten nadležni tužilac i da nastavlja rad na slučaju.

Prethodno je na hameru dovezeno bure za sigurno odlaganje minsko eksplozivnih sredstava, a policija je namjeravala da predloži muškarcu da odloži bombe u bure i legne na zemlju kako bi se na siguran način oslobodio eksplozivnih naprava.

bomba-2

Kako javlja naša reporterka, muškarac je dugo nervozno šetao kod ulaza u Nemanjinu 11.

Zbog novonastale situacije policija je napravila obruč pa su zatvorene sve ulice na potezu od Željezničke stanice do Generalštaba, kao i Ulica kneza Miloša do Masarikove s jedne i Birčaninove s druge strane.

Na mjestu događaja su se nalazili pripadnici policije, Hitne pomoći i vatrogasci, kao i pripadnici SAJ-a i snajperisti.

bomba-3

Ne propustite