U Vranjevićima kod Mostara pronađeni ostaci ljudskog skeleta

Crna hronika
U Vranjevićima kod Mostara pronađeni ostaci ljudskog skeleta
U četvrtak, 29. rujna, S. G. je prijavio da je u mjestu Vranjevići, jugoistočno od Mostara, prilikom kopanja septičke jame pronašao ostatke ljudskog skeleta. Na mjesta događaja izašli su pripadnici Sektora krim policije koji su uradili očevid. Očevidu su prisustvovali i predstavnici Instituta za nestale osobe, priopćeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije

U četvrtak, 29. rujna, S. G. je prijavio da je u mjestu Vranjevići, jugoistočno od Mostara, prilikom kopanja septičke jame pronašao ostatke ljudskog skeleta.

Na mjesta događaja izašli su pripadnici Sektora krim policije koji su uradili očevid. Očevidu su prisustvovali i predstavnici Instituta za nestale osobe, priopćeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Tijekom jučerašnjeg dana Policijskoj upravi Mostar prijavljenu su dvije krađe bicikala. A. Ć. (1971) iz Mostara prijavio da mu je iz haustora zgrade u Splitskoj ulici otuđen bicikl marke "Carraro", dok je A. N. (1984) prijavio da mu je iz haustora zgrade u Ulici kneza Domagoja otuđen bicikl marke "Focus".

Istoga dana oko 17 sati, Policijska uprava Mostar obaviještena je da je u blizini Doma zdravlja u Mostaru napadnuta starija žena.

Utvrđeno da je D. Ć. (1941) napadnuta od nepoznatog počinitelja koji joj je prišao s leđa, oborio ju na tlo s i vrata joj strgao zlatni lančić. O svemu je upoznat Odjel krim policije, kao i sve policijske patrole na terenu, navodi se u priopćenju.

 

Ne propustite