Trailer za film o Tupac Shakuru izgleda odlično! (VIDEO)

Film
Trailer za film o Tupac Shakuru izgleda odlično! (VIDEO)
Novi trejler za dugoočekivani biografski film o Tupaku Šakuru, All Eyez on Me, izašao je na dvadesetu godišnjicu Šakurove smrti.

Novi trejler za dugoočekivani biografski film o Tupaku Šakuru, All Eyez on Me, izašao je na dvadesetu godišnjicu Šakurove smrti.

Film, imenovan po legendarnoj četvrtoj studijskoj ploči, rađen je više od deset godina uz velike probleme u produkciji kao što su odustajanje nekih od velikih reditelja - Karla Frenklina i Džona Singltona iz Boyz N the Hood. Veteran muzičkih spotova Beni Bum je preuzeo volan prošle godine, a napravio je stilizovanu stvar punu šarenih boja i šljaštećih vizuala. Tupaka igra razrooki novajlija izraženih jagodica, Demetrijus Šip Džunior, koji, mora se priznati, liči na legendu.

Prateći tragove biografskog filma NWA Straight Outta Compton -koji je brzo postao muzički biografski film za najvećom zaradom svih vremena - All Eyez on Me je, čini se, u velikoj mjeri upakovan u akciju i incident. U trejleru je bilo mjesta za šokantne scene policijske brutalnosti, Šakurov boravak u zatvoru i poslovanje sa produkcijskom kućom Death Row Records, gazde Sudž Najta, klubove u kojima su žene jedva obučene i čak nešto muzike.

Ipak, najintrigantniji element trejlera je Šakurov odnos sa pokojnom majkom Afeni, koju igra zvezda serije The Walking Dead i nagrađivana scenaristkinja Danai Gurira. Vrlo je moguće da će ova dinamika biti najefektivniji put koji će film imati tokom ispitivanja mitskog statusa Šakura.

"Kao i svi crni lideri, imaš metu nacrtanu na leđima", upozorava Afeni, politička aktivistkinja i članica Crnih Pantera, svog sina. "Daće ti sve alatke koje su ti potrebne da uništiš samog sebe."

Još jedna od zanimljivosti koje možemo videti u trejleru je pojavljivanje nekada velikog prijatelja, a kasnije glavnog suparnika Tupaka, Biggie Smalls-a. Glumac Džamal Vulard, koji je Bigija igrao u biografskoj filmu Notorious, i ovde se pojavljuje u istoj ulozi. Poslije tog filma obožavaoci širom sveta su imali šta da kažu u tome kako je Bigijev i Pakov odnos prikazan. Sigurno je da svi iščekujemo da vidimo na koji način će biti prikazano poznantsvo dvojice vjerovatno najvećih repera na svijetu.

Ovo nije baš prvi biografski film o Tupaku - bizarna kineska verzija je prva stigla na platno - ali ovo je sigurno film o kome će ljudi pričati kada bude u kinima 11. novembra.

Ne propustite