Paolo Coelho demantirao medijske natpise prema kojima želi napisati knjigu o Karadžiću

Svijet
Paolo Coelho demantirao medijske natpise prema kojima želi napisati knjigu o Karadžiću
Izdavačka kuća "Laguna", koja objavljuje dijela Paula Coelha na srpskom jeziku, demantirala je navode, koji su se pojavili u medijima, kako brazilski pisac želi napisati knjigu o haškom osuđeniku Radovanu Karadžiću.

Izdavačka kuća "Laguna", koja objavljuje dijela Paula Coelha na srpskom jeziku, demantirala je navode, koji su se pojavili u medijima, kako brazilski pisac želi napisati knjigu o haškom osuđeniku Radovanu Karadžiću.

"Laguna" je uputila demanti na piščevu osobnu molbu, kao i na molbu agencije koja ga zastupa na svjetskoj razini, javlja Tanjug.

Sam Paulo Coelho se oglasio na svom Twitteru, kazavši: "To je laž, molim vas, poštujte svoje čitatelje".

Inače, "Novosti" su objavile kako Coelho želi napisati roman o Radovanu Karadžiću te da je njegov prijedlog stigao u hašku ćeliju Karadžića. Isto tako, napisali su kako je slavni pisac spreman da dođe u Nizozemsku i s Karadžićem provede dva tjedna, kako bi mu ovaj potanko ispričao kako se godinama skrivao pod lažnim imenom i bradom doktora Dragana Davida Dabića.

Paulo Coelho  se smatra jednim od najutjecajnijih suvremenih pisaca, a njegova dijela prodana su širom svijeta u preko 150 milijuna primjeraka, te objavljena u 170 zemalja i prevedena na preko 80 jezika.

 

Ne propustite