Nikad ljepša: Rita Ora u svjetlucavoj haljini na reviji Toma Forda

Moda i ljepota
Nikad ljepša: Rita Ora u svjetlucavoj haljini na reviji Toma Forda
Nakon brojnih katastrofalnih kombinacija kojima je počastila paparazze u posljednjih godinu dana, Rita Ora napokon je zablistala u stilu prave pop princeze. Lijepa Britanka pojavila se na reviji Toma Forda na New York Fashion Weeku i oduzela dah uzvanicima izgledom u stilu slavnih zvijezda zlatnog doba Hollywooda.

Nakon brojnih katastrofalnih kombinacija kojima je počastila paparazze u posljednjih godinu dana, Rita Ora napokon je zablistala u stilu prave pop princeze. Lijepa Britanka pojavila se na reviji Toma Forda na New York Fashion Weeku i oduzela dah uzvanicima izgledom u stilu slavnih zvijezda zlatnog doba Hollywooda.

Iz najnovije kolekcije Toma Forda, Rita je odabrala usku midi haljinu boje ružičastoj zlata koju je upotpunila zanimljivim metalik štiklama u istoj nijansi. Uz predivnu haljinu, Rita je lice naglasila šminkom u nježnim, ružičastim i bež tonovima s laganim odsjajem te metalik ružem za usne koji se vraća an velika vrata.

ritaorahaljinatomford

Kosa u stilu legendarne dive Veronice Lake, začešljana na stranu i puna bogatih valova, savršeno je pristajala uz ovu atraktivnu kombinaciju koja bi Ritu mogla vratiti na ljestvicu najbolje obučenih slavnih dama.

Kako se vama sviđa britanska pjevačica u ovom izdanju?

(index.hr)

 

Ne propustite