Mario Gadžić imenovan direktorom Aluminija d.d. Mostar

Objavljeno:24.08.2016 - 23:43
A A A Times Arial

Nakon provedene konkursne procedure, za direktora Aluminija d.d. Mostar u sljedećem četverogodišnjem mandatnom razdoblju kao najbolji kandidat izabran je Mario Gadžić, saopćeno je iz te tvornice.

Članovima Nadzornoga odbora Društva, koji su prije današnje sjednice i imenovanja prvoga čovjeka mostarske tvornice obavili razgovore s prijavljenim kandidatima, Gadžić je, kako je navedeno, ponudio izvrstan plan restrukturiranja preduzeća i predočio jasnu viziju provedbe toga plana u mandatnomu razdoblju.

Inače, novi direktor dolazi iz bankarskoga sektora, u kojem je obnašao niz odgovornih dužnosti, a funkciju direktora Aluminija preuzet će unutar sljedećih trideset dana, nakon isteka otkaznoga roka u banci iz koje dolazi, odnosno po upisu u sudski registar.

Nadzorni se odbor ujedno zahvalio vršiteljima dužnosti članova dosadašnje Uprave koji su na te položaje i imenovani u septembru prošle godine, na razdoblje do imenovanja stalne Uprave. Naglasili su kako u Aluminiju za njih i nadalje ima mjesta, uzimajući u obzir njihova znanja, stručnosti i stečena iskustva u ovomu osjetljivom vremenu Aluminijeva polaganoga oporavka i vraćanja povjerenja kod javnosti i, prije svega, poslovnih partnera.

Javnost će uredno biti izviještena o službenoj primopredaji direktorske funkcije, odnosno o Gadžićevu preuzimanju dužnosti prvoga čovjeka proizvodnoga diva, navodi se u priopćenju.

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!