Mostar: Na balkonu pronađen mrtav muškarac

Crna hronika
Mostar: Na balkonu pronađen mrtav muškarac
U protekla 24 sata na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je sedam prijava, saopštava MUP HNK na svojim internet stranicama.

U protekla 24 sata na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je sedam prijava, saopštava MUP HNK na svojim internet stranicama.

Tokom istog razdoblja registrirana su tri prekršaja te 12 prometnih nesreća u kojima je jedna osoba zadobila lakše ozljede.

PU Mostar u srijedu je oko 18:40 sati obaviještena od strane dežurnog radnika Hitne pomoći da se u Ul. K.Tomislava broj 45 u Mostaru nalazi muška osoba koja nepomično leži na balkonu. Dežurna doktorica je konstatirala smrt osobe, a utvrđeno je da se radi o N.P.(1931.).

PP Neum u srijedu je obaviještena kako je na plaži hotela „Zenit“ došlo do narušavanja javnog reda i mira od strane više osoba. Odmah su na mjesto događaja izašli djelatnici policije te je utvrđeno da su sudionici tučnjave H.Č.(1972) iz Banovića , E.Č.(1993) iz Banovića te S.B.(1989), D.Z.(1992), Z.Z.(1989), I.M.(1987), S.M.(1968) i Z.L.(1985) svi iz Neuma.

U privođenju sudionika tučnjave sudjelovala je Jedinica za podršku MUP-a HNK-a, a povrede neutvrđenog stepena zadobili su S.M., S.B. te dva djelatnika policije.

 PS Stolac u srijedu se obratio A.T.(1989.) iz Pješevac-kule te prijavio kako mu je iz nezaključane garaže otuđena električna bušilica, motorna pila i bunt sistema za navodnjavanje.

U mjestu Počitelj u srijedu je oko 10:30 sati došlo do  prometne nezgode u kojoj su sudjelovali  Dario V.(1992.) iz Tuzle s vozilom marke „Mercedes“ i Danijel P.(1994.) sa vozilom „Ford“. Na mjestu događaja izvršen je očevid, a povrijeđenih nije bilo.

Ne propustite