Ona je proglašena najzgodnijom policajkom na svijetu!

Djevojka dana
 Ona je proglašena najzgodnijom policajkom na svijetu!
Seksi policajka stekla armiju obožavalaca koji bi rado otišli u zatvor, ali samo pod jednim uslovom.

Adrijen Kolesar (31), policajka iz Njemačke, postala je prava senzacija na internetu zbog slika svog zategnutog tijela. Uglavnom u fitnes opremi, oskudno odjevena, ona je do sada uspjela da pridobije naklonost nekoliko hiljada obožavalaca na Instagramu.

Ona je veliki fan fitnesa, a kaže da joj šefovi ne prave probleme zbog fotki sve dok su pristojne.

policajka-2

Adrijen koja ima oko 65 kilograma, a visoka je metar i 73 centimetra, zasipaju pohvalama na Instagram profilu na kojem ima skoro 95.000 pratilaca.

Fanovi u komentarima ispod njenih slika navode kako bi rado prekoračili brzinu, ako bi ih ona zaustavila zbog tog prekršaja, a neki i otvoreno traže da ih "uhapsi".

Ona je 2015. godine učestvovala na takmičenju u bodibildingu u bikini kategoriji, a svakodnevno se na radnom mjestu suočava sa nesrećama, tučama i slučajevima nasilja u porodici. 

policajka1

Adrijen u teretani vježba pet puta nedjeljno nakon što završi smjenu u policiji. Kaže da je za njeno zategnuto tijelo 30 posto zaslužan sport, a 70 posto zdrava ishrana i dodaje: "Pomaže mi da mi zadnjica fino izgleda. Svaka žena želi lijepu zadnjicu,prenosi Informer.

Jedno od njenih omiljenih jela je proteinska kaša, koja se sastoji od bjelanaca i ovsa.

Njena internet slava je zanimljiva njenim šefovima, koji u tome ne vide ništa loše sve dok su slike pristojne.

Međutim, ona kaže da nije njen stil da se razgolićuje na fotografijama, a isto tako ohrabruje žene da budu fit i zdrave.

Adrijen, koja je u vezi sa 28-godišnjim profesionalnim plivačem kaže da ciljna grupa njenih fotki nisu muškarci, već žene.

Ne propustite