Sjećate li se hrvatske voditeljice Golih vijesti? Nećete vjerovati šta sada radi

Nekad i Sad
Sjećate li se hrvatske voditeljice Golih vijesti? Nećete vjerovati šta sada radi
Nako avantura u manekenstvu, glazbi i pokušaja građenja voditeljske karijere razgolićivanjem ispred kamera "Golih vijesti", čini se da je Gianna Apostolski pronašla karijeru kojom je zadovoljna i u kojoj je uspješna

Nako avantura u manekenstvu, glazbi i pokušaja građenja voditeljske karijere razgolićivanjem ispred kamera "Golih vijesti", čini se da je Gianna Apostolski pronašla karijeru kojom je zadovoljna i u kojoj je uspješna.

U Splitu je otvorila turističku agenciju koja, kako tvrdi, pruža nešto čega na našem tržištu još nema – ponude za širu javnost, ali i specijalizirane aranžmane za one vrlo dubokog džepa. "Sve je počelo na fakultetu u Zagrebu, rekla sam svojim profesorima kakvu ideju imam i oni su me podržali i pomogli mi u mom naumu. Bavimo se apartmanima od 35 eura, ali i onima od 2000 eura dnevno. Nudimo najam luksuznih objekata i sve što je bogatim gostima potrebno. Posebno smo fokusirani i to nam je ujedno i najveći izazov kada moramo naći 20 boca vina kojeg ima za kupiti jedino u Rusiji u određenim trgovinama. Nudimo i najam aviona, automobila, jahta, svega onoga što je u današnje vrijeme potrebno da bogat gost može kvalitetno provoditi vrijeme", rekla je Gianna za Story.

gianna3

U otvaranju agencije pomogao joj je partner Duje Bašić, a ističe da je nakon ljubavi konačno i našla svoj životni put te da je mediji više nimalo ne zanimaju. "Ono su sve prije bila lutanja, ovom poslu sam predana, to je to što želim raditi. Mediji me više ne zanimaju, sve sam prošla i probala što sam željela", zaključuje Gianna.

gianna-625-18102011-index1

Ne propustite