Pismo Brada Pitta bolesnoj Angelini potreslo svijet: Izgubio sam nadu, ona je samo sjenka

Slavne ličnosti
Pismo Brada Pitta bolesnoj Angelini potreslo svijet: Izgubio sam nadu, ona je samo sjenka
- Moja žena se razboljela. Postala je previše mršava i stalno je plakala. Patila je od glavobolja, bolova u srcu i u priklještenim nervima u leđima i rebrima - napisao je Bred Pit pre pet godina u pismu koje je ponovo aktuelno i koje se masovno deli na društvenim mrežama

- Moja žena se razboljela. Postala je previše mršava i stalno je plakala. Patila je od glavobolja, bolova u srcu i u priklještenim nervima u leđima i rebrima - napisao je Brad Pitt prije pet godina u pismu koje je ponovo aktuelno i koje se masovno dijeli na društvenim mrežama.

Nakon što je svijet obišla informacija da Angelina Jolie ima samo 36 kilograma, kao i da joj je zdravlje ozbiljno ugroženo zbog anoreksije, ponovo se na društvenim mrežama dijeli ljubavno pismo koje je Brad Pitt napisao slavnoj glumici prije pet godina, kada je ona prvi put drastično smršala, i kada su njih dvoje bili na korak od razvoda.

“Izgubio sam nadu i bio sam ubijeđen da ćemo se ubrzo razvesti. Ali, onda sam odlučio da nešto preduzmem…”, napisao je Brad na početku pisma koje je potreslo svijet, i koje opet, zbog zabrinjavajućeg stanja u kojem se Jolijeva nalazi, privlači ogromnu pažnju.

– Moja žena se razboljela. Stalno je bila nervozna zbog problema na poslu, u privatnom životu, zbog problema sa djecom. Smršala je 15 kilograma, i bila je teška samo 44 kilograma u svojoj 35. godini. Postala je previše mršava i stalno je plakala. Nije bila srećna žena. Patila je od glavobolja, bolova u srcu i u priklještenim nervima u leđima i rebrima. Nije spavala dobro i brzo se umarala tokom dana. Naša veza je bila na ivici pucanja. Njena ljepota je bila samo sjenka, imala je podočnjake i prestala je da brine o sebi – priznao je Pitt i zatim opisao šta ga je nateralo da se trgne i pomogne Angelini.

– Odbijala je da snima filmove, i nije prihvatala uloge… Izgubio sam nadu i mislio sam da ćemo se razvesti… A onda sam odlučio da djelujem. Na kraju krajeva, pored sebe sam imao najljepšu ženu na svijetu. Ona je idol bar polovine muškaraca i žena na planeti, a ja sam jedini koji ima tu privilegiju da zaspi pored nje i grli je – opisao je čuveni glumac i zadao domaći zadatak svim muškarcima.

– Počeo sam da je zatrpavam cvijećem, poljupcima i komplimentima. Udovoljavao sam joj i priređivao joj iznenađenja svakog trenutka. Davao sam joj mnogo poklona i živio za nju. U javnosti sam govorio samo o njoj. Hvalio je pred njenim i našim zajedničkim prijateljima. Nećete vjerovati, ali uspjelo je, procvjetala je. Osjećala se bolje nego ikada prije. Vratila je kilažu, više nije bila nervozna i voljela me je više nego ikada. Nisam ni znao da može toliko jako da voli. I onda sam shvatio: Žena je odraz svog muškarca – ako je volite do ludila, ona će to i postati – zaključio je Brad Pitt.

 

(Telegraf.rs)

Ne propustite