SASLUŠANA FATIMA ZA UBISTVO NA VRAČARU: Ispričala je svoju verziju događaja, spominje i flašu

Crna hronika
SASLUŠANA FATIMA ZA UBISTVO NA VRAČARU: Ispričala je svoju verziju događaja, spominje i flašu
U Višem javnom tužilaštvu danas je saslušana Fatima Z. (39) zbog sumnje da je u noći između 2. i 3. februara na svirep način ubila D.V. (70) u njegovom stanu na Vračaru.

U Višem javnom tužilaštvu danas je saslušana Fatima Z. (39) zbog sumnje da je u noći između 2. i 3. februara na svirep način ubila D.V. (70) u njegovom stanu na Vračaru.

Osumnjičena je na saslušanju priznala ubistvo, tvrdeći da je to uradila u samodbrani, jer je kako nezvanično saznajemo, htio da je siluje prijeteći joj nožem.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak da joj odredi pritvor zbog opasnosti od bjekstva, da ne bi uticala na svjedoke, da ne bi ponovila krivično djelo u kratkom vremenskom periodu i zbog uznemirenja javnosti.

Fatimi Z. se na teret stavlja krivično djelo Teško ubistvo.

Kako Telegraf.rs nezvanično saznaje, ona je navodno  došla kod njega u stan da čisti, a kada je završila on je od nje zahtijevao seksualni odnos, što je ona odbila, nakon čega joj je D.V. zaprijetio nožem. Navodno je uspjela da dohvati staklenu flašu kisele vode i razbila mu je o glavu.

Nakon toga, ona mu je otela nož i izbola ga. Nezvanično saznajemo i da je oprala nož i stavila ga sa opranim sudovima pored sudopere.

Kako je navela na saslušanju, navodno je sa sobom ponijela samo 2 mobilna telefona.

 

 

Ne propustite