PUN MJESEC U VATRENOM LAVU 5. FEBRUARU: A ovaj znak treba donijeti važnu odluku do 11. februara

Horoskop
PUN MJESEC U VATRENOM LAVU 5. FEBRUARU: A ovaj znak treba donijeti važnu odluku do 11. februara
.

Kako će Mjesec biti aspektiran s Uranom možemo očekivati iznenadne promjene i neočekivano se može stvoriti intenzivna energija. Najveći utjecaj će osjetiti Lavovi, Vodenjaci, Bikovi i Škorpioni.

Mnoge osobe mogu ovaj pun Mjesec doživjeti dramatično dok će nekim osobama donijeti oslobođenje od emotivnog pritiska. Mnogim osobama utječe na polje ljubavi, djece, zabave, poklona, projekata, planova, sporta, itd.., piše Atma.hr

Iako je Lav vrlo pozitivan znak pa Mjesec poprima njegove osobine, ne preporučuje se da se donose ozbiljne odluke već sačekajte par dana, a najbolje je da sve pokrećete i odlučujete poslije 11. februara.

Najveći utjecaj će vršiti na same Lavove, Vodenjake, Bikove i Škorpione, dok će pokrenuti i druge znakove, u najmanju ruku učiniti ih važnim i pomalo egoističnim. Kod pojedinih osoba može doći do izljeva bijesa pa čak da padne i pokoja i suza.

Pojedinim znakovima su moguće krize u braku ili vezama. Kod nekih dolazi do tenzije na poslu i promjena istog. Neki znakovi brinu za svoje najbliže, mogući su problemi s bliskom osobom. Neki su mnogo emotivno ranjivi i žele promijeniti svoj život iz korijena. Ne žurite da se poslije ne pokajete.

Što mogu očekivati pojedinačni znakovi?

OVAN

Dragi Ovnovi, kod vas se pun Mjesec događa u petom polju ljubavi djece, sporta, zabave pa će sva događanja ići u tom smjeru.

Pojedini se mogu zaljubiti, dok neki Ovnovi koji imaju djecu mogu imati izljev emocija prema njima, kako pozitivnih tako i onih koje nisu baš najbolje. Ne brzajte nigdje ni s riječima ni s odlukama.

BIK

Dragi Bikovi, kod vas ovaj pun Mjesec je u vašem četvrtom polju doma, obitelji pa pojedini Bikovi baš mogu imati dosta problema oko kuće, stana, dok neki mogu imati trzavice i rasprave s obitelji.

Moguće je da će vam jedna osoba iz obitelji ili roditelj dati mnogo brige i rasprava. Pojedini Bikovi mogu razmišljati o preseljenju ili nekim transakcijama s nekretninama.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, kod vas je pun Mjesec u vašem trećem polju komunikacije, kraćih putovanja, dogovora, pregovora pa bi mogli imati u toj sferi neke problemčiće, jer ne može se udovoljiti svima, uvijek je netko nezadovoljan.

Potrebno je da budete oprezni u prometu i da ne donosite ishitrene odluke niti zaključke.

RAK

Dragi Rakovi, kod vas je ovaj pun Mjesec u vašem drugom polju financija pa bi sve emocije mogle biti usmjerene u tom smjeru. Pojedini Rakovi mogu potraživati svoja dugovanja dok neki moraju platiti svoje dugove.

Svakako da će ovaj put emocije biti vezane za primanja i plaćanja pa trebate biti oprezni s novcem.

LAV

Dragi Lavovi, vaše emocije će biti intenzivne sa željom da sve mijenjate iz korijena. Akcije i ambicije dolaze do kulminacije i vi želite promjene u svom životu.

Kod vas je pun Mjesec i svi Lavovi trebaju biti oprezni par dana prije i poslije, posebno kada trebaju donijeti neku odluku pa bi bilo najbolje da to bude od 11. februara.

DJEVICA

Drage Djevice, kod vas je pun Mjesec u vašem dvanaestom polju što pokreće vašu psihu, emocije, neke duhovne strane se mogu probuditi.

Moguće je da ovaj Mjesec sve izbaci na površinu čak i neke prikrivene emocije za koje niste znali da postoje unutar vas. Budite oprezni s nekim novim eksperimentima.

VAGA

Drage Vage, vama se ovaj pun Mjesec događa u polju prijatelja pa tu može doći do promjena.

Moguće je da pojedine Vage naglo uđu u neka prijateljstva ili da zaključe da im neki prijatelji i nisu najbolji prijatelji, no bilo kako bilo, ipak ne donosite ishitrene odluke i ne idite iz krajnosti u krajnost već pronađite balans.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, vama se pun Mjesec događa u vašem polju karijere gdje vas može pokrenuti pa možda osjetite neke pojačane tenzije i poželite mijenjati posao ili zanimanje.

Potrebno je da izbjegavate sva burna događanja i reagiranja, jer ipak pun Mjesec nikome ne donese najbolje rješenje. Pojedini Škorpioni mogu čuti neke priče na poslu pa to može biti povod burne reakcije.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, kod vas je ovaj pun Mjesec u vašem devetom polju pa bi mogli razmišljati o nekom daljnjem putovanju, nekoj novoj filozofiji života, religiji i nekim novim učenjima. Energija Mjeseca vam može donijeti nove preokrete.

JARAC

Dragi Jarci, kod vas je ovaj pun Mjesec u vašem osmom polju transformacija, investicija, seksualnosti, iscjeljenja i mnogih okultnih preokreta.

Bitno je da sve bude umjereno i u balansu. Ne donosite odluku i ne privodite stvari kraju. Sve će se pokrenuti već od sredine mjeseca i bit će dobro.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, vama je pun Mjesec u vašem sedmom polju partnerskih odnosa pa ako imate partnera ili ste u braku postoji mogućnost da se stvori tenzija i kriza s partnerom. Partner može imati pritužbe da mu ne posvećujete dovoljno pažnje pa se potrudite da ne dođe do razlaza jer su vaše razlike očigledne.

Pojedini Vodenjaci mogu imati problem s poslovnim partnerom i u javnom životu pa se pripremite na vrijeme.

RIBE

Drage Ribe, kod vas je ovaj pun Mjesec u vašem šestom polju posla, svakodnevnog života i zdravlja pa ako ste emotivno izbačeni iz kolosijeka možete to osjetiti na polju zdravlja. Nemojte to dopustiti!

Bilo bi dobro da ne donosite velike odluke kada je posao u pitanju ili svakodnevni život, jer će tenzija brzo proći, a vi možete napraviti greške ako se brzo odlučite za nešto iz emotivnog nezadovoljstva.

Ne propustite