DANAS TAČNO U 21 i 54 ČASOVA DOGODIĆE SE NEŠTO NEVJEROVATNO: 6 znakova Zodijaka će imati sreće

Zanimljivosti
DANAS TAČNO U 21 i 54 ČASOVA DOGODIĆE SE NEŠTO NEVJEROVATNO: 6 znakova Zodijaka će imati sreće
-

Mlad Mjesec u Vodoliji očekuje nas danas, tačno u 21:54 minuta, a ovaj astrološki događaj imaće uticaj na sve horoskopske znakove.

Merkur i Mars su krenuli napred, a uskoro kreće i Uran, što znači da nam svemir poručuje da je vrijeme za pravljenje planova, jer nijedna planeta neće biti retrogradna do aprila 2023. godine.

Mlad Mjesec poprima odlike znaka u kojem se nalazi, tako da donosi novi životni ciklus, plan za budućnost. Odličan je za bilo kakav novi početak, što smo svi i čekali već mjesecima.

Mlad Mjesec u Vodoliji najviše će uticati na same Vodolije, Strijelčeve, Ovnove, Blizance, Vage i Škoprije.

VODOLIJA

Vrijeme je za dobre životne odluke. Mjesec će uhvatiti aspkekat sa Suncem u vašem znaku, pa može da dođe do pozitivnog preokreta kada je u pitanju partnerstvo. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas važan susret. Takođe, na poslu dolazi do pomaka.

STRIJELAC

Mlad Mjesec donosi vam lijepe vijesti i dobar je za nove planove. Čućete nešto što će vam uljepšati dan, tako da se spremite za iznenađenja u drugom dijelu dana. To može da bude i poziv i poruka koju niste očekivali.

OVAN

Ovaj astrološki aspekat donosi vam priliku da ostvarite svoja očekivanja. Vaša nadanja će biti ostvarena i to iz pomoć jedne osoba koja vam je iskreni prijatelja. Ovo je i prilika da uvidite ko su vam istinski prijatelji.

BLIZANCI

Mlad Mjesec u Vodoliji je odličan za putovanja ili promjenu ambijenta u kojem se nalazite. To će uticati i na vaša filozofska shvatanja o životu, tako da će ova promjena biti odlična.

VAGA

Ovaj astro period je lijep za ljubav. Donosi vam novi period u ljubavi koji će biti bolji. Može da donese poboljšanje odnosa sa partnerom ili izlazak na mesto javnog tipa i da nagovesti novo poznanstvo.

ŠKORPIJA

Mlad Mjesec donosi vam proodične promjene. Uvidećete značaj porodičnih odnosa i brige za najbliže. Mjesec će napraviti dobar aspekat sa Marsom, pa možete da čujete za neko nasljedstvo.

(Pink.rs)

Ne propustite