ZAOKRUGLIO SE - EVO KAKO DANAS IZGLEDA SAJKO: Oženio se i povukao iz muzike, evo čim se bavi

Show
ZAOKRUGLIO SE - EVO KAKO DANAS IZGLEDA SAJKO: Oženio se i povukao iz muzike, evo čim se bavi
-

Iznenadiće vas kako danas izgleda Sajko, izgleda da je Milica odlična kuharica.

Nikola Sarić Sajko bio je mladi perspektivni pjevač sa neobičnom bojom glasa kojem su muzički znalci predviđali blistavu karijeru poslije učešća u muzičkom tamičenju "Operacija trijumf" 2008. godine. Međutim, ovaj muzičar se odlučio za malo drugačiji životni put.

Iako su mnogi smatrali da će se posvetiti muzičkoj karijeri, nije bilo tako. Jedno vrijeme je nastupao, snimio je nekolilo pjesama, učestvovao je i rijalitiju "Farma 2" , a onda se povukao skroz iz medija i posvetio se - ugostiteljstvu.

- Krenuo sam da držim jedan kafić sa drugarom, pa drugi i sada treći, koji je više klub i shvatio sam da mi je to isplativije nego muzika - rekao je jednom prilikom Sajko.

„Dečka koji obećava“, kako su ga često oslovljavali, osvajao je srca brojnim devojkama na nastupu, ali je Nikolino osvojila Milica Cerović, koja je sa takmičarima u okviru "Operacije trijumf" pripremala scenski nastup. Ljubavne varnice su sjevnile gotovo pri upoznavanju, ali zbog poslovnog odnosa i činjenice da je koreografkinja starija od njega čitavu deceniju neko vrijeme romansu su krili od javnosti.

Sve one koji su mislili da njihova veza nema perspektivu i da će ubrzo doživeti krah - demantovali su. Naime, Milica i Nikola su 2018. stali na ludi kamen i od tada uživaju i u bračnom životu.

Istini za volju, nekadašnjeg miljenika tinejdžerki danas je teško prepoznati, jer se u međuvremenu zaokruglio, ali to je samo kompliment za kulinarsko umeće njegove izabranice.

‒ Otkad sam u braku ništa se nije promijenilo osim što nosim burmu, u fioci držimo jedan papir, a Milica sada nosi moje prezime. Imamo i kuče. Razmišljamo o potomstvu, ali to ćemo polako, ima vremena ‒ rekao je jednom prilikom Sajko koji se, u međuvremenu, povukao iz javnog života.

(Stil)

Ne propustite