PUN MJESEC U BLIZANCIMA NASTAJE 8. DECEMBRA: Evo šta vas čeka

Zanimljivosti
PUN MJESEC U BLIZANCIMA NASTAJE 8. DECEMBRA: Evo šta vas čeka
.

Pun Mjesec u znaku Blizanaca događa se 8.12. u 12:02h. Prisutnost Marsa može uzrokovati da osjećamo intenzivne emocije. Potrebno je poštovati svoje i tuđe  granice, svoje instinkte i sve ono za što se zalažemo. I zapamtiti da je ljubav sve što zapravo postoji.

Ovaj puni Mjesec nosi intenzivnu energiju. Može djelovati kao okidač i ponovno probuditi osjetljive teme. To se događa uglavnom zbog prisutnosti Marsa, koji je u konjunkciji s Mjesecom. Mars također trenutno putuje retrogradno, što pojačava njegovu energiju.

Mars je planet motivacije, akcije i energije. Dok se kreće retrogradno, možemo se osjećati izazvani da preispitamo svoje motivacije i postupke te da preispitamo na što smo odlučili potrošiti svoju energiju.

Naša energija je dragocjen resurs, tako da ovaj pun Mjesec može također istaknuti na što se isplati trošiti našu energiju i čega se treba osloboditi.

Ako trošite energiju na određene obrasce mišljenja, odnose, ponašanja i uvjerenja, ovaj pun Mjesec je dobro vrijeme da ih izgovorite naglas i otpustite.

Prisutnost Marsa također može uzrokovati da se osjećamo emotivno uzburkani zbog nečega. Možda je teško održati svoje emocije u ravnoteži, ali ponekad je savršeno prihvatljivo biti ljut, nametnuti se i dopustiti užarenim emocijama da se oslobode.

Ponekad moramo stvari izbaciti iz grudi, i iako postoje svjesni načini na koje to možemo učiniti, ponekad životne okolnosti mogu biti jače od nas.

To je u redu. To je ono što nas čini ljudima. Ne moramo biti ljubav i svjetlo cijelo vrijeme. Za nas je, zapravo, prirodnije prihvatiti ono što doista osjećamo, čak i ako sumnjamo da to dolazi iz ega. Ponekad si moramo dati dopuštenje da jednostavno budemo ljudi.

Mnogi od nas osjećaju sram zbog osjećaja ljutnje i izražavanja svoje ljutnje. Nitko se ne želi osjećati ljutim, nitko također ne želi biti onaj na koga se netko ljuti – i dok ljutnja ponekad može biti toksična, ona je također zdrava i valjana ljudska emocija.

Ponekad nam samo treba bijeg da se oslobodimo ljutnje. Tada ćemo se lakše pregrupirati i shvatiti kamo dalje.

Vatrena energija oko ovog punog Mjeseca mogla bi nas natjerati da kažemo nešto zbog čega ćemo zažaliti ili može potaknuti naše emocije na način da bismo se kasnije mogli malo sramiti. Ali, budite nježni prema sebi.

Nemojte biti previše ponosni da se ispričate ako je potrebno, ali nemojte povlačiti ono što ste izrazili ako je to doista ono što osjećate.

Imajte hrabrosti poštovati svoje granice, tko ste i za što se zalažete. Što više izražavamo svoju ljutnju i užarene emocije, to smo bolji u tome da to činimo na svjestan i zdrav način. Potrebno je vježbati, stoga moramo nastaviti pokušavati.

Neptun je još jedan planet aktivan na nebu tijekom ovog punog Mjeseca. Neptun je planet intuicije pa se možemo naći u situaciji da dobijemo potvrdu za nešto što intuitivno slutimo već neko vrijeme.

Vjerujte svojim instinktima pod ovim punim Mjesecom, a ako trebate, Svemir će vam poslati znakove potvrde.

Sada je redu da osjetimo, iskusimo i testiramo granice koje smo sami izgradili.

Moramo nastaviti ići naprijed, nastaviti se prilagođavati i nastaviti si postavljati izazove kako bismo nastavili svoju misiju.

Naša duhovna strana zna da nema pogrešnih skretanja, nema žaljenja niti grešaka. Ona zna da je naše putovanje vezano za učenje i da je ljubav sve što zapravo postoji.

Izvor:Atma

Ne propustite