NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo ko će dobiti PARE do 10. decembra

Zanimljivosti
NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo ko će dobiti PARE do 10. decembra
-

Merkur i Venera uskoro ulaze u Jarca, pa nas podsjećaju da pred Novu godinu treba nešto da uštedimo. Ipak, planete će pojedinima znakovima biti više naklonjene za novac nego ostalima

Mars je retrogradan, a Uran u Biku u lošem aspektu sa Saturnom iz Vodolije, pa nije vrijeme za velika ulaganja, niti podizanja kredita. 

Merkur u aspektu sa Neptunom na nebu utiče na naše rasuđivanje, pa treba da budemo razumi kada je u pitanju novac. Ne treba da se zalećemo sa kupovinom velikih stvari.

Pred nama je nedelja u kojoj će novac imati Strijelčevi, Jarčevi, Djevice i Bikovi.

STRIJELAC
Venera i Merkur ulaze u vaše drugo polje, pa možete da očekujete sitnije novčane dobitke i vrijedne poklone. Neko će nešto vrijedno učiniti za vas, što će vam značiti više nego da ste dobili novac. U svakom slučaju para vam neće nedostajati.

JARAC
Pred vama je period u kojem ćete se finansijski oporaviti. Uspjećete da zaradite novac koji ste zalužili. Venere i Merkur u vašem znaku donose vam i poklone od bliskih osoba. Sezona vašeg znaka vam uskoro stiže, tako da se spremite za preokret.

DJEVICA
Venera ulazi u Jarca, pa vam donosi novac na osnnovu kreativnog rada. To je takođe i prilika da sopstveni hobi pretvorite u biznis. Uspjećete da spojite lijepo i korisno u narednom periodu. Jarac će vam biti dobar partner za zaradu. Vi ste horoskopski znak koji može da dobije na igrama na sreću.

BIK
Merkur u devetom polju donosi vam novac iz inostranstva. Takođe je moguća saradnja sa inostranom firmom. Retrogradni Mars u drugom polju ukazuje da ne treba da ulažete nikakav novac do 12. januara kada će finansijska situacija biti stabilnija.

Ne propustite