ŽENA DUŠANA TADIĆA JE ŠOK ZA SVE, ne razmeće se parama i markama i nije došla na tribine u DOHU: A PRIRODNA JE LJEPOTICA

Kiosk
ŽENA DUŠANA TADIĆA JE ŠOK ZA SVE, ne razmeće se parama i markama i nije došla na tribine u DOHU: A PRIRODNA JE LJEPOTICA
.

Supruga Dušana Tadića nije tipična žena fudbalera, a malo ko zna kako ona zapravo izgleda

Dušan Tadić (34) kapiten je fudbalske reprezentacije Srbije, a od samog početka Svjetskog prvensta u Kataru vedar duh i osmijeh ga nisu napuštali.

Dušan ima veliku podršku porodice, ali njegova supruga, za razliku od ostalih žena fudbalera, ne voli da se javno eksponira i još uvijek nije uslikana na tribinama u Dohi.

Tadić je od 2013. godine u srećnom braku s Draganom Vukanac koja mu je rodila troje djece - sinove Vasilija i Veljka i kćerku Taru, a kako on igra za Ajaks, par već godinama živi u Holandiji.

Njih dvoje su se upoznali dok je Dušan igrao za FK Vojvodina, a par svoju privatnost čuva daleko od očiju javnosti.

– Vodim porodičan život. Decu vodim u vrtić, kad se vratim sa treninga predveče se poigramo. Ubrzo poslije djece zaspim i ja – izjavio je Tadić svojevremeno za domaće medije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @draganavukanac

Dragana, za razliku od ostalih žena naših reprezentativaca, nije previše aktivna na društvenim mrežama i ne voli da se javno eksponira. Tako se na njenom profilu mogu vidjeti samo dvije Draganine fotografije i jedna Dušanova.

Prema pisanju medija par posjeduje luksuznu nekretninu u Holandiji u vrijednosti od dva miliona eura, ali do sada nikada o tome nisu javno govorili niti se pretjerano razmeći markama i statusnim simbolima.

(Stil)

Ne propustite