OVO JE SIN DRAGANE MIRKOVIĆ, objavio 1 sliku i raspametio sve: USIJAO DRUŠTVENE MREŽE

Show
OVO JE SIN DRAGANE MIRKOVIĆ, objavio 1 sliku i raspametio sve: USIJAO DRUŠTVENE MREŽE
-

Marko Bijelić pokazao je izvajane mišiće i oduševio pratioce na društvenim mrežama.

Nasljednik jedne od najpopularnijih pjevačica u regionu Dragane Mirković i biznismena Tonija Bijelića, Marko odrastao je daleko od očiju javnosti i izrastao je u pravog frajera. Međutim, otkako je napravio nalog na Instagramu, preko noći je postao zvijezda ove društvene mreže. 

Iako ne objavljuje fotografije često, te ne priča o svom životu, Marko je za kratko vrijeme prikupio veliki broj pratilaca, a zahvaljujući brojnim lajkovima i oduševljenim komentarima možemo zaključiti da je sin pjevačice pravi miljenik nježnijeg pola.

Pored fotografija na kojima uglavnom pokazuje ljubav prema luskuznim četvorotočkašima, Marko svoje pratioce povremeno obraduje i selfijem iz teretane, što je slučaj ovoga puta. On je pokazao izvajane mišiće i savršenu liniju, a obožavateljke je "oborio s nogu".

marko-bijelic

Poznato je da njegovi roditelji posjeduju pravo bogatstvo, te da imaju najskuplje automobile, pa se Marko pohvalio voznim parkom čija je vrijednost milionska. Oni posjeduju više skupocjenih automobuila, između ostalog i "Ferari", čija je vrednost procijenjena na više od 200.000 eura.

Ne propustite