SLIKA KUPATILA IZ JUGOSLAVIJE POKRENULA LAVINU KOMENTARA: "Moje je i sada ovakvo"

Zanimljivosti
SLIKA KUPATILA IZ JUGOSLAVIJE POKRENULA LAVINU KOMENTARA: "Moje je i sada ovakvo"
-

Fotografija kupatila iz Jugoslavije probudila je nostalgiju i izazvala lavinu komentara.

Mnogi se i danas sa velikom nostalgijom prisjećaju dobre, stare Jugoslavije. Žal za prošlim vremenima posebno se javlja kada vidimo određene uspomene i stvari koje su se nekada proizvodile u Jugi.

Jedna fotografija koju je objavila Fejsbuk grupa pod nazivom "Nostalgija" oduševila je javnost i pokrenula diskusiju. Naime, na fotografiji se nalazi kupatilo koje je gotovo cijela Jugoslavija imala.

Na slici se vidi bela kada sa "nogicama", lavabo koji stoji odmah pored kade, dok iznad lavaboa stoji polica s ogledalom koja je možda i najkarakterističnija za to doba. Kupatilo je oblijepljeno malim, sitnim pločicama koje su bile veoma polularne u to vrijeme, prenosi Stil.

317361360-684272426657279-8810520419378206040-n

foto: Facebook

Zamrzivač koji se našao u kupatilu privukao je najveću pažnju, a mnogi su komentarisali da je u to vrijeme ovakva pojava bila normalna , te da im to uopšte nije čudno.

"Ja nikad nisam vidjela zamrzivač u kupatilu nigdje.Ako je ovo zamrzivač ,sve ostalo tu i tamo i svi su imali ovakvo kupatilo.", prokomentarisala je jedna korisnica.

"Moje kupatilo je i sada ovakvo pa nemam nostalgiju",napisao je jedan muškarac.

Dok su se neki podsmevali nedašnjem načinu života, jedna korisnica pokazala je veliko razumijevanje - "Tako je nekada bilo. Tako su živjele naše bake, a možda i mnogi roditelji. Ne treba se rugati prošlosti. Trebamo se stidjeti sadašnjosti i pomodarstva."

Ne propustite