MARIJA SE UDALA ZA 40 GODINA STARIJEG I OSUDILI SU JE: Nije bogat, ali slike kažu da je DASA - evo kako izgleda

Praktična žena
MARIJA SE UDALA ZA 40 GODINA STARIJEG I OSUDILI SU JE: Nije bogat, ali slike kažu da je DASA - evo kako izgleda
-

Lijepa i drastično mlađa Marija Eduardo Dijas osnovala je predivnu porodicu da Nikolasom, koji joj je pomogao da se čak izvuče i iz depresije!

Marija Eduardo Dijas (24) iz Brazila već nekoliko godina uživa u ljubavi sa više od četiri decenije starijim fotografom Nikolasom. Prije godinu dana postali su i roditelji što je prokrenulo lavinu komentara u svjetskoj javnosti.

Naime, Marija je imala svega 16 godina kada je uplovila u romansu sa Nikolasom (58). Ovaj neobičan par upoznao se 2015. godine preko Fejsbuka. Tada je upravo Marija poslala Nikolasu poruku, pitavši ga za dozvolu da koristi njegove fotografije pjevača za klubove obožavalaca koje je vodila.

Od tog momenta su sve više komunicirali i rodilo se prijateljstvo koje je preraslo u nešto mnogo više. Zajedno su odlazili u bioskope i restorane, sve dok Marija nije shvatila da se zaljubila u Mota. Dugo je maštala o tome da ga poljubi.

Kako su konačno počeli da se zabavljaju, niko nije odobravao njihovu vezu - ni porodica, ni prijatelji.

- Lako je suditi, kad ne znate priču. Veoma smo srećni i uspješni i izgradili smo lijepu i blagoslovenu porodicu. Niko nema prava da nas ne poštuje. Živjela ljubav - poručila je Marija.

Ova mlada djevojka i novopečena mama i dalje ne može da razume ogromnu količinu nepoštovanja i osuda koje su počele da pristižu nakon njene objave da će se za Nikolasa i udati. Snimak sa društvenih preža je ubrzo obrisala jer nije mogla da podnese, kako ističe, "toliku količinu prezira". Štaviše, imala je potpuno drugačija očekivanja.

- Čak sam zamišljala da će naš snimak postati viralan, ali na pozitivan način, da će ljudi razmišljati o našoj lijepoj ljubavnoj priči - kaže razočarana Marija za "DailyMail".

Neprijatne situacije su postale sve brojnije otkako se saznalo da su se ostvarili i u ulozi roditelja, a samo neki od komentara su bili:

- Ovo je tako degutantno, na mnogo načina - napisao je jedan pratilac, dok je dugi kategorički dodao:

- Ne, nije normalno da starac bude sa djevojkom od 16 godina.

Sa druge strane, njen suprug jasno stavio do znanja da im ništa neće poremetiti idiličan odnos.

- Živjela ljubav! Volim te, princezo moja! Ništa od ovoga nam neće smetati, suočili smo se sa mnogo gorim stvarima, a ti si uvijek bila uz mene i davala mi snagu da pobijedim.

Nikolas je stao na put i glasinama da je Marija sa njim samo zbog novca.

- Nisam bogat. Mnogi misle da vjerovatno jesam i da Marija želi finansijsku stabilnost. Ali, s njene strane nikad nije bilo interesovanja u tom pravcu - naglasio je fotograf.

Međutim, neke od ovih napetosti su se dodatno smanjile nakon što je Marija podržala svog supruga tokom liječenja raka crijeva 2018.

Posebno je podvukla da joj je suprug neizmjerna podrška u svemu, čak joj je i pomogao da prestane da uzima lijekove protiv depresije. Tada ga je njena porodica prihvatila i izuzetno mu je zahvalna što pozitivno utiče na nju. Takođe je istakla da je fenomenalan kao otac i da je bio uz nju tokom cijele trudnoće i porođaja, te je presjekao pupčanu vrpcu kada je na svijet stigla kćerkica.

(Stil)

Ne propustite