Širi se potraga, oglasio se otac bjegunca. Kolaps oko Splita, policija sve zaustavlja

Region
Širi se potraga, oglasio se otac bjegunca. Kolaps oko Splita, policija sve zaustavlja
,

U Splitu i okolini danas poslijepodne je opsadno stanje. U tijeku je velika potraga za vozačem Golfa koji je udario mladog policajca i pobjegao.

Policija je objavila da se radi o 29-godišnjem Ivanu Božiću. Golf je pronađen, ali za vozačem još od sinoć traje velika potraga. U prometu oko Splita je totalna blokada, pretražuje se svako vozilo, a ljudi su u kolonama satima.

Kilometarska je kolona na brzoj cesti između Klisa i Dugopolja zbog velike policijske potrage, javlja Dalmatinski portal najnovije informacije. 

Policija pregledava sve automobile u potrazi za Ivanom Božićem koji je rano jutros pregazio policajca Golfom i pobjegao. 

Ulice Splita večeras su neuobičajeno puste, javlja novinarka Indexa. 

S druge strane, parkirališta su dupkom puna pa je za pretpostaviti da su oni koji su večeras nekamo namjeravali odustali zbog policijske opsade oko Splita i golemih gužvi koje se stvaraju. 

Osim što je ogromna gužva u Splitu i okolici, policija kontrolira cijelo područje od Stobreča, Podstrane, Tugara, te Dugopolja i Klisa. Kako javlja Dalmacija Danas, gotovo tri sata se putuje brzom cestom Solin - Klis i svako vozilo se zaustavlja i pregledava. 

"Nevjerojatno je, opsadno je stanje, svako auto se u smjeru Dugopolja pregledava. Gotovo tri sata putuje od Splita prema autocesti A1", rekao je čitatelj za Dalmaciju Danas.

Ante Božić, otac Ivana Božića za kojim se traga jer je pregazio 20-godišnjeg prometnog policajca koji ga je pokušao zaustaviti tijekom akcije nadzora prometa i potom pobjegao, obratio se javnosti objavom na Facebooku koju možete pročitati OVDJE.

Ne propustite