Javio se otac splitskog bjegunca: Evo šta je imao da poruči

Region
Javio se otac splitskog bjegunca: Evo šta je imao da poruči
,

Ante Božić, otac Ivana Božića za kojim se traga jer je Golfom pregazio 20-godišnjeg prometnog policajca koji ga je pokušao zaustaviti tijekom akcije nadzora prometa i potom pobjegao, obratio se javnosti objavom na Facebooku.

Policajac je bio životno ugrožen, no sada je stabilno i komunicira s liječnicima. Za vozačem Ivanom Božićem (29), pak traje velika potraga u koju su uključeni i specijalci. Policija je tijekom cijelog popodneva pregledavala svako vozilo na glavnim prometnicama oko Splita zbog čega su se stvorile velike gužve, no 29-godišnji vozač još nije pronađen. 

Policija je nalet na policajca okarakterizirala kao pokušaj ubojstva. Objavu oca počinitelja koji i dalje bježi policiji prenosimo u cijelosti, piše Index.hr.

"Dragi prijatelji,

i onda kad dođeš pred zid moraš podignuti glavu, pogledati istini u oči jer tko sam ja da bi me mimoišla tuga i problemi... Da ,Ivan Božić je moj sin.. Moj sin koji je zagorča život mladom policajcu ,pa svima drugima odreda, počevši od samoga sebe. Nije lako bilo čuti tu vijest, ali mi je svanulo kad sam razgovarao sa ocem mladoga policajca, a inače se i osobno poznajemo. Moj zemljak Dželalija iz Nevesta. Mladi policajac nije životno ugrožen, pri svjesti je i komunicira. 

Moj sin će odgovarati za svoje NEdijelo,  iako su neke informacije kao da nije to namjerno učinio, ali eto sudstvu i pravdi neka vode postupak. Mladom čoviku šta brži opravak.

Ivan je rođen sa dijagnozom ADHD, poremećaj hiperaktivnosti. Bilo je problema ali NIKADA agresivnosti, ponavljam NIKADA.

Zašto sam se odlučija na ovaj post, pa zbog svekolike potpore koji ste mi mnogi dali, koji me zovete, koji mi šaljete poruku potpore...Hvala dragome Bogu što se nije dogodilo ono najgore. 

Ja sam kroz cili život bija borac i kada su me tukle bure i oluje, ali borac koji je punija duplierice novina za dobra djela. Moram i sada ostati priseban i jak.

Moj Ivan sada puni crnu kroniku, valjda tako mora biti. 

Moje ostalo troje dice su do dana današnjeg anđeli bez iti jedne mrlje u životu.

Ivan je danas zagorča život svima, a posebno žrtvi, njegovim roditeljima i mojoj obitelji', napisao je Ante Božić. 

Ne propustite