Pele hospitaliziran zbog oteklina po cijelom tijelu, kemoterapija ne djeluje?

Druga strana sporta
Pele hospitaliziran zbog oteklina po cijelom tijelu, kemoterapija ne djeluje?
,

Legendarni brazilski nogometaš Pele hospitaliziran je u Sao Paolu nakon što je zadobio otekline po cijelom tijelu, javlja brazilski ESPN.

Pele je u bolnicu došao nenajavljen te je odmah primljen, a liječnici su navodno utvrdili generalno natečenje, vodu u plućima, pa čak i zatajenje srca. U bolnicu je stigao u rastrojenom stanju.

Brazilskoj legendi je u rujnu prošle godine odstranjen tumor na debelom crijevu, ali su tumori utvrđeni u drugim dijelovima tijela koji navodno uopće ne reagiraju na lijekove. Pele je podvrgnut detaljnim pregledima nakon kojih će se odlučiti o daljnjem liječenju.

Njegovo generalno stanje je znatno oslabljeno, a ESPN javlja da, kad je u takvom stanju, Pele ne može samostalno jesti. Ove informacije brazilskog ESPN-a Peleova supruga i agent još nisu komentirali, ali se oglasila njegova kćer Kely Nascimento.

"Jako puno buke se diglo oko toga što je moj otac opet u bolnici. Dobio je malo natečenje pa je završio na kontrolama, a dobit će i novu terapiju. Sve je u redu, nema nikakve krize niti se očekuje dodatno pogoršanje", napisala je Peleova kćer na Instagramu.

Ne propustite