JEDNOSTAVAN LIJEK ZA KAŠALJ, BRONHITIS I ASTMU: Izliječite se na prirodan način

Porodica i zdravlje
JEDNOSTAVAN LIJEK ZA KAŠALJ, BRONHITIS I ASTMU: Izliječite se na prirodan način
.

U slučaju da pripadate skupini ljudi koji imaju probleme s plućima, poput astme, bronhitisa ili nekih problema s kašljem, preporučujemo vam da isprobate ovaj prirodni lijek za navedene bolesti.

Lijek protiv kašlja

Prenosimo vam narodni lijek protiv spomenutih problema, posebno astme kako plućne tako i srčane. Lijek su pripremale u različitim varijacijama još davno nekada i naše bake, a prema mnogim iskustvima, znale su što rade.

Evo što vam je potrebno za pripremu lijeka:

- pola kilograma crvenog luka,
- pola kilograma šećera,
- 2 limuna,
- 1.5 litra vode i
- 7 velikih žlica domaćeg meda.

Za pripremu ovog narodnog lijeka slijedite upute:

Šećer u metalnoj zdjeli polako zagrijte i miješajte dok ne porumeni. U istopljeni šećer dodajte sitno isjeckani luk, kratko ga propržite i dodajte vodu. Sve skupa kuhajte da voda vrije na umjerenoj temperaturi dok ne ispari trećina sadržaja vode.

Nakon toga pustite da se ohladi, pa dodajte sok od 2 iscijeđena limuna i med te sve dobro miješajte da se potpuno ujednači. Ostavite da odstoji, a nakon toga smjesu procijedite od komadića luka i pohranite u staklenu bocu.

Potrebno je koristiti 1 jušnu žlicu napitka prije svakog obroka dok se kompletna količina ne potroši. Po potrebi napravite novu mješavinu i ponavljajte postupak dok se pluća ne izliječe. Djeca uzimaju male žličice napitka prije svakog obroka.

Izvor: kakolijeciti

Ne propustite