RETROGRADNI MERKUR U DECEMBRU: Evo šta nas čeka - BUDITE NA OPREZU

Kiosk
RETROGRADNI MERKUR U DECEMBRU: Evo šta nas čeka - BUDITE NA OPREZU
-Šta da radite tokom retrogradnog merkura u decembru? Pravite planove, ali jedno oko uvijek držiti otvoreno - budite na oprezu

Šta da radite tokom retrogradnog merkura u decembru? Pravite planove, ali jedno oko uvijek držiti otvoreno - budite na oprezu

Prvu nedelju decembra označiće odlazak retrogradnog Neptuna. Stoga, tokom ovog perioda vrijedi biti na oprezu - treba razumjeti da postoji to nešto što će uticati na vas duboko iznutra. Strahovi, neizvjesnost i veliki stres su posljedica ovih promena. Doći će do pada koncentracije, a greške će se dešavati zbog previda. Tome itekako doprinosi i retrogradni Merkur u složenoj konjukciji.

Do 10. decembra retrogradni Mars dolazi u opoziciju sa Suncem, što dovodi do sukoba između ljudi. Velika netrpeljivost će biti u vazduhu. Energija se koristi pogrešno.

15. decembra retrogradni Mars pravi kvadrat prema Mjesecu u Devidi, što znači da je bolje ne planirati popravku u kući, ozbiljnu kupovinu, duga putovanja i finansijske transakcije. Agresija i anksioznost mogu se pojaviti iz čista mira.

Od sredine decembra stvari će krenuti na bolje, a unutrašnji pritisak će popustiti. Misli će biti lakše i jasnije.

Moćni dani za želje

Prelaz između 21. i 22. decembra se smatra dan zimske solsticije, što znači da je vrijeme za ostvarenje želja. Takođe je 23. decembar vrijeme mladog mjeseca, a to znači da kroz glavu treba da vam prolazi sve ono što biste voljeli da vam se desi.

Od sredine decembra, tačnije od 26. decembra možete slobodno da pravite planove, jer će tada retrogradni Merkur biti već oslabljen.

I zapamtite, sami smo kreatori naše sudbine. Trudite se uvijek da budete bolji i tako ćete otvoriti mogućnosti za čuda koja će se desiti, praktično iz ničega.

Ne propustite