3 GREŠKE KOJE ŽENE PRAVE I IZGLEDAJU JEFTINO: Ako to prestanete raditi, privući ćete BOGATOG MUŠKARCA

Praktična žena
3 GREŠKE KOJE ŽENE PRAVE I IZGLEDAJU JEFTINO: Ako to prestanete raditi, privući ćete BOGATOG MUŠKARCA
-

Stručnjakinja koja se bavi spajanjem bogatih muškaraca i "običnih" žena otkrila je neke bezazlene detalje u izgledu dama koje ih uvijek odbijaju

Kako privući bogatog muškarca? Da li postoji nešto što žena, osim pameti, šarma i izgleda može da ponudi što će im se momentalno dopasti? Ili postoje neke stvari koje kod ove "sorte" nikad ne prolaze? Ako vam je cilj u životu da se bogato udate, saznajte šta stručnjaci savjetuju!

Da li znate da bogate muškarce odbijaju neke sitnice koje ženama djeluju krajnje bezazleno? Ovo makar tvrdi provodadžika koja spaja imućne klijente sa "običnim" djevojkama, a evo i o kojim je to detaljima riječ...

1. Gumica za kosu na ruci

Šta nije u redu ako nosite gumicu za kosu oko zgloba? Tako vam je uvek pri ruci ako želite da podignete rep ili punđu. Međutim, po Paulini Konor, provodadžiki i autorki knjige "Kako privući bogatog muškarca: Kompletni vodič za izlaske", ova navika ih po pravilu uvijek odbija. Običan aksesoar čini da izgledate jeftino i bolje je da ga zamijenite narukvicom.

2. Dugi nokti sa ukrasnim manikirom

Bogati muškarci preferiraju diskretan manikir. Ne vole kada žena skreće pažnju na sebe šarama i štrasom, a posebno ako ima duge nokte. Po njima ovakav manikir izgleda kič, žena djeluje "jeftino", a ne vole ga samo milioneri. Najveći broj muškaraca privlače žene koje izgledaju prirodno, doskretno se šminkaju i imaju takve nokte. 

3. Vidljiv puder

Takođe, greška koju žene često prave je što na lice stavljaju pogrešnu podlogu, odnosno puder ili BB kremu koja se jasno vidi na koži. Pogrešna nijansa tena odbija potencijalne partnere, pa Paula savjetuje ženama da budu posebno pažljive pri odabiru podloge za šminku. 

MONDO

Ne propustite