MOŽDANI UDAR, OPERCIJA NA SRCU, SAD JOJ NAŠLI OGROMNU CISTU NA JAJNIKU: Hejli Biber u bolovima, mučnina nije dobar znak

Zdrav život
MOŽDANI UDAR, OPERCIJA NA SRCU, SAD JOJ NAŠLI OGROMNU CISTU NA JAJNIKU: Hejli Biber u bolovima, mučnina nije dobar znak
-

Manekenka Hejli Biber (26) ponovo ima problema sa zdravljem. Mučnina i grčevi nisu bili znak trudnoće kao što su se mnogi nadali, već simptom velike ciste na jajniku.

Hejli Biber (26) ponovo ima zdravstvenih problema, a o njima se izjadala svojim obožavaocima na Instagramu. Manekenka je već preživjela moždani udar prije nekoliko mjeseci, a tegobe je osjetila za doručkom. Izgubila je moć govora, desna strana lica joj se oduzela.

Bila je hitno operisana, a mjesec dana nakon toga su joj izveli i intervenciju na srcu kako bi spriječili slične napade u budućnosti.

Sada je Hejli objavila da na jajniku ima cistu veličine jabuke. Na Instagramu je objavila sliku na kojoj joj je obnažen stomak, a uz nju je napisala:

"Nemam endometriozu ni policistične jajnike. Imala sam ciste nekoliko puta i nikad to nije zabavno. Muka mi je, sva sam naduvena, imam grčeve i veoma sam osjetljiva. Sigurna sam da mnogi od vas to razumiju."

hejli-biber-min

Hejli je s mužem Džastinom Biberom proslavila, nedavno, svoj rođendan u Japanu, a jednu od njenih slika su ispratili brojni komentari kako je možda trudna. 

Zato je dopisala uz sliku "nije beba", a svi se pitaju kada će se njih dvoje odlučiti na potomstvo. Podsjetimo, Džastin i Hejli su u braku od 2018. godine. 

Džastin je, takođe, imao problema sa zdravljem. U septembru je objavio da se oporavlja od paralize lica, koja je nastupila kao posljedica Remzi-Hantovog sindroma. Ovaj sindrom nastaje zbog virusne infekcije herpesom na facijalnom živcu.

On može da izazove osip i plikove u predjelu uha, pa i na jeziku ili nepcu. Simptomi su glavobolja, iscrpljenost, bol ili svrab u inficiranom dijelu, kao i groznica.

Tekst: Lepa&Srećna

Ne propustite