KAKO DA GOVEDINA BUDE MEKANA: Znate li ovaj trik? Prilikom dinstanja stvara se ukusan sos - meso se samo raspada (VIDEO)

Kiosk
KAKO DA GOVEDINA BUDE MEKANA: Znate li ovaj trik? Prilikom dinstanja stvara se ukusan sos - meso se samo raspada (VIDEO)
Nakon što probate ovaj recept za govedinu pravićete ga stalno. Meso je meko, raspada se na vlakna. Prilikom dinstanja dobija se ukusan sos koji je kombinacija luka i putera i prosto je savršen! Neće vam trebati mnogo sastojaka za pripremu ovog ukusnog recepta, piše Stvarukusa.rs.

Nakon što probate ovaj recept za govedinu pravićete ga stalno. Meso je meko, raspada se na vlakna. Prilikom dinstanja dobija se ukusan sos koji je kombinacija luka i putera i prosto je savršen! Neće vam trebati mnogo sastojaka za pripremu ovog ukusnog recepta, piše Stvarukusa.rs.

Sastojci
:
1 kg govedine
3 - 4 glavice crnog luka
100 g maslaca
70 ml vode
1 kašičica mljevene paprike
3 čena bijelog luka
so po ukusu
2 kašičice sirćeta
1 kašičica šećera

Priprema:

Na nenauljen tiganj stavite kockice mesa pa prekrijte kolutovima crnog luka. Odozgo stavite kockice putera i nalijte vodu. Poklopite i dinstajte na laganoj vatri sat vremena. Zatim dodajte začine, sirće i sjeckan bijeli luk. Ponovo poklopite i dinstajte dok meso ne omekša. Servirajte toplo. Po želji ukrasite peršunom.
 

Ne propustite