SJEĆATE SE SUSANE BOYLE? SKROMNA KUĆANICA ZARADILA JE 22 MILIONA FUNTI: Prošlo je 12 godina, evo kako danas izgleda – VELIKO IZNENAĐENJE

Show
SJEĆATE SE SUSANE BOYLE? SKROMNA KUĆANICA ZARADILA JE 22 MILIONA FUNTI: Prošlo je 12 godina, evo kako danas izgleda – VELIKO IZNENAĐENJE
Škotska pjevačica Susan Boyle nedavno je proslavila 61. rođendan. 

Škotska pjevačica Susan Boyle sada ima 61. godinu

Njen debitantski album "I Dreamed A Dream" postao je najprodavaniji debitantski album u Velikoj Britaniji svih vremena, a Susan je postala jedna od najuspješnijih natjecatelja showa "Britain's Got Talent" ikada s više od 19 milijuna prodanih albuma diljem svijeta.

hqdefault

Stekla je slavu kada je pred milionima gledatelja gledatelja showa 'Britain's Got Talent' otpjevala pjesmu "I Dreamed a Dream" iz mjuzikla Les Misérables i u samo 72 sata prikupila više od  2.5 miliona pregleda na YouTubeu. Bilo je to 2009. godine, a u proteklih 12 godina njezin se život promijenio iz temelja. Iako je napravila karijeru kroz koju je zaradila više od 22 milijuna funti, nastavila je živjeti skromnim životom. 

Od skupih stvari iako se može odmah preseliti u luksuznu vilu s bazenom, a od skupih stvari sebi je priuštila jedino bundu i klavir te polaganje vozačkog ispita kojeg i dalje nije uspjela položiti. 

Susan je proteklih godina dosta poradila na svom izgledu pa sada, smatraju mnogi, izgleda bolje nego ikad. 

 

Ne propustite