HOROSKOP OTKRIO KAKVI STE KADA STE BOLESNI: Jedan znak se posebno izdvaja, jeste li to vi

Horoskop
HOROSKOP OTKRIO KAKVI STE KADA STE BOLESNI: Jedan znak se posebno izdvaja, jeste li to vi
Koga ćete rijetko čuti da kuka, a ko zbog sitnice pada u krevet

Koga ćete rijetko čuti da kuka, a ko zbog sitnice pada u krevet

Ovan

Osobe rođene u znaku Ovna nisu sklone da se prenemažu, ali za svaki slučaj, svima će staviti do znanja da “ nije nizašta”, čak I kada je samo prehlađen.

Razumite ih i pustite da se oporave i povrate izgubljenu energiju.

Bik

Kada Bikovima nije dobro, oni će odbijati pomoć. Tu dolazi do izražaja njihova tvrdoglavost. Zato ih pustite da vam se sami obrate za pomoć. Ne gnjave druge i ne uvlače se u krevet, tražeći da se „svet vrti oko njih“ , ali to ne znači da im pomoć ipak nije potrebna. Samo ih treba saslušati.

Blizanci

Kod Blizanaca nema sredine, već potpuna krajnost. Pojedini predstavnici ovog znaka završe u krevetu nakon najslabijeg bola, dok oni drugi hrabro podnose i najjače migrene.

Rak

Uvek su željni pažnje i ljubavi, pa će i običnu kijavicu iskoristiti da se malo „maze“. Nemojte ih osuđivati, oni su jednostavno takvi. Pored toga, imajte na umu, da će i oni vama rado pomoći kada se vi razbolite.

Lav

Lavovi vole da budu u centru pažnje, ali ne pokazuju ranjivost, te će bolest „nositi na nogama“ i, zapravo, tako skretati pažnju na sebe. „Vidiš, mogu i ‘mrtav bolestan’ sve da postignem“, govoriće vam osoba rođena u znaku Lava. Priskočite mu u pomoć.

Djevica

Ima među njima onih koje „bole sve rane ovog svijeta“. Ako imate takvu Dkevicu u svom okruženju razmislite – šta je, zapravo, razlog te hipohindrije? Nedostatak pažnje, ljubavi ili samopouzdanja? Pomozite im.

Vaga

Rijetko ćete ih čuti da kukaju, oni sve podnose, ali kada ih nešto stvarno zaboli, neće tražiti ničiju pomoć.

Škorpija

Vole da budu zdravi i u formi, pa ćete ih često vidjeti da vježbaju, praktikuju jogu ili trče, ali kada im nije dobro ipak ne idu kod doktora. „Od nečega mora da se umre“, reći će vam Škorpija ako je nagovarate da ode kod lekara.

Strijelac

Strijelčevi ne opterećuju druge kada im nije dobro, ali ni sebe, zbog čega im prevencija nije jača strana, kao ni dosljednost u liječenju. Zato, budite uz ovaj znak i provjeravajte da li prepisanu terapiju uzimaju redovno, prenosi Espreso

Ne propustite