DETOKSIKACIJA KOJA RJEŠAVA BOLOVE U LEĐIMA, VRATU I ZGLOBOVIMA: Isprobajte ovo najučinkovitije čišćenje tijela

Porodica i zdravlje
DETOKSIKACIJA KOJA RJEŠAVA BOLOVE U LEĐIMA, VRATU I ZGLOBOVIMA:  Isprobajte ovo najučinkovitije čišćenje tijela
.

S ovom metodom ćete pročistiti crijeva, krvne žile, zglobove i ostale dijelove tijela od toksina, teških metala i drugih štetnih tvari.

Nakon tretmana nećete se osjećati samo zdraviji, osjećat ćete se i mlađi. Nakon konzumiranja ove smjese poželjno je ne jesti ili piti ništa narednih tri sata.

Postoje razne dokazane metode za čišćenje tijela. Ali ova se pokazala kao najučinkovitija i najjednostavnija jer za nju trebate samo jedan sastojak.

Uzmite običnu rižu za ovu smjesu, a sama količina riže bi trebala odgovarati dobi godina (na primjer, ako imate 35 godina, trebate uzeti 35 žlica).

Rižu dobro isperite i stavite ju u staklenku. Napunite bocu s kuhanom vodom, zatvorite i ostavite u hladnjaku.

Ujutro izvadite vodu iz nje. Uzmi punu žlicu riže i kuhajte 3-4 minute bez soli (u običnoj vodi). Jedite ovu rižu na prazan želudac, ponajprije do 7:30 ujutro.

U preostalu rižu ulijte ohlađenu skuhanu vodu, te ostavite u hladnjaku do sljedećeg jutra. Ovaj postupak ponavljajte svaki dan, sve dok imate riže u staklenki.

Naime, tajna metoda čišćenja sakrivena je u zrnima riže koja imaju kristalnu strukturu. Kada polijete zrna riže vodom, škrob se ne može izlučiti, a pojavljuju se stanice.

Na taj način se žitarica djeluju kao apsorberi, a riža se probavlja u crijevima. S ovom metodom ćete pročistiti crijeva, krvne žile, zglobove i ostale dijelove tijela od toksina, teških metala i drugih štetnih tvari. Nakon tretmana nećete se osjećati samo zdraviji, osjećat ćete se i mlađi.

Nakon konzumiranja ove smjese poželjno je ne jesti ili piti ništa narednih tri sata.

Imajte na umu kako nakon ovog čišćenja tijela nestaju bol u leđima, vratu i zglobovima. A prave rezultate čišćenja primjetit ćete nakon dva tjedna.

Naime, svi toksini će se očitovati u stolici i mokraći, a i sama boja urina promijenit će boju i postati mutnija.

Kako bi ovo čišćenje tijela imalo što bolji efekt pijte najmanje dvije litre vode dnevno. A za još bolji efekt konzumirajte i vodu i zeleni čaj.

Izvor: dnevno/goodmorningcenter

Ne propustite