Davor Dragičević: Iznijet ću sve što znam, Stanivuković se kao političar "rodio" na kostima moga sina

Bosna i Hercegovina
Davor Dragičević: Iznijet ću sve što znam, Stanivuković se kao političar "rodio" na kostima moga sina
,

U Centralnom dnevniku FACE televizije gostovali su Davor Dragičević, Muriz i Arijana Memić te Amina Smajlović.

Davor Dragičević je kazao da je Suzana dobila presuda protiv Lukača.

- Lukač je jedan od glavnih ubica našeg sina. Aljoša Borković je glavni organizator Davidove otmice i pobjegao je u Srbiju. Dodik je garantovao Davidovim ubicama da nikad neće biti otkriveni. Pojedini političari su rođeni na kostima mog sina, stavili su se u zaštitu ovog režima, a jedan od njih je Draško Stanivuković. Znao sam da je Lukač imao prostor u podrumu RTRS-a, a Stanivuković me nagovarao da uđem unutra, da me likvidiraju -rekao je Dragičević.

Dodao je da su to politički lešinari koji gledaju samo svoj interes. 

- Zamislite da se nekom političaru nešto slično desi, za sat vremena bi ubice bile otkrivene i procesuirane. Stanivuković kupi poene preko amidže kojeg nikad nije ni upoznao. Nijedan političar mi više ne smije ni prići. Oni svi rade sa Dodikom, dok se oni igraju bogova, ovako će nam biti. Mislite da VSTV određuje ko će biti sudija?! Ne! To određuju Dodik, Bakir i Čović, postavili su svoje korumpirane ljude koji ih bez pogovora slušaju.

Poručio je je čitavoj BiH:

- Iznijet ću sve što znam o ovoj državi. Neka svi dođu u live emisiju. Ja sam hiljadu koraka ispred njih; ima još stvari koje čuvam - poručio je Davor.

Ne propustite