NOVČANI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2022.: Bikovi treba da štede, Škorpijama se smiješi sreća

Kiosk
NOVČANI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2022.: Bikovi treba da štede, Škorpijama se smiješi sreća
Svi jedva čekamo decembar... Provjerite kako ćete biti u oblasti finansija u posljednjem mjesecu ove godine

Svi jedva čekamo decembar... Provjerite kako ćete biti u oblasti finansija u posljednjem mjesecu ove godine

Finansijska situacija za pojedine znakove Zodijaka mogla bi se zakomplikovati, jer su suočeni s neplaniranim troškovima. Međutim, ima i onih kojima će se sreća osmjehnuti.

 


 

Ovan

 

U decembru će retrogradni Mars biti u sekstilu sa Hironom, što će malo usporiti impulsivnog Ovna, ali će imati pozitivnu ulogu u upravljanju novcem. Promišljene i dugo planirane kupovine bit će najuspješnije. Pored poželjnih kupovina, povoljan je period za putovanje. Također, u ovom mjesecu je dobro posvetiti se popravci automobila i stvarima u kući. Investirajte u svoje zdravlje, posebno u rekreaciju.

 


Bik

 

Venera u Jarcu sekstiluje Saturn od 2. decembra i može usporiti finansijske tokove za rođene u Biku. Očekuju vas samopouzdanje i postojanost. Međutim, razumna štednja može vam donijeti veći uspjeh. U prvoj polovini decembra, period je povoljan za opremanje kuće i kupovinu nameštaja. Harmonizacija prostora može povoljno uticati na odnose.

 


Blizanci

 

Decembar će za Blizance biti period mira i stabilnosti, posebno u finansijskoj sferi. U prvoj polovini mjeseca horoskop ne preporučuje donošenje kardinalnih odluka vezanih za novac i velike finansijske transakcije. Od 6. do 10. decembra Merkur formira kvadrat sa Jupiterom, što će otežati velike transakcije na poslu. Ostatak vremena Blizanci su osigurani od rizika i kašnjenja u poslovanju. Najuspješnije će biti kupovine vezane za moderne tehnologije.

 

Rak

 

U decembru će Rakove brige oko finansija biti jako preuveličane. U teškim okolnostima ne treba gubiti optimizam. Očekuju vas prijatna novogodišnja novčana iznenađenja. Finansijska podrška je moguća čak i kada se vaša situacija čini beznadežnom. Dva idealna perioda kupovine u decembru pomoći će Raku da se razveseli. Od 5. do 7. decembra je najbolje vrijeme za kupovinu aparata i namještaja, a od 24. do 29. decembra su dobri dani za kupovinu odjeće, nakita i novogodišnjih poklona za najmilije.

Lav

 


U decembru će Lavu biti potrebna veća suma novca, ali će biti ograničena sredstvima. Sukob velike želje i mogućnosti pojačaće kvadrat sanjivog Neptuna i Jupitera. Neke planove ćete morati da odložite za kasnije. Pokušajte, ako je moguće, izbjeći kredite. Moguće je da će neki poslovni partner ili klijent pomoći kroz ulaganje. Poslednjih dana decembra 2022. trigon Sunca sa Mesecom biće srećan aspekt za porodičnu kupovinu.

 

Djevica

 

Moraće da bira između štednje i željene potrošnje. Zvijezde ne preporučuju zaradu sada ako ste nešto uštedjeli, jer vrijedi uštedjeti za budućnost. Djevice koje idu na službena putovanja mogu zaraditi više. U poslednjoj dekadi mjeseca, harmonični aspekti Merkura sa Neptunom i Venerom idealni su za kupovinu stvari vezanih za ljepotu, negu.


 

Vaga

 

U decembru Venera u kvadratu sa Jupiterom i Neptunom, što može da zavede i najiskusnije Vage. Neke vijesti o novcu mogu se pokazati lažnima. Ne shvatajte informacije ozbiljno dok ne budete sigurni u njihovu autentičnost. Kada se situacija promijeni, posvetite se sebi, vodite računa o sebi i vodite računa o svojoj ljepoti i zdravlju, isplati se ulagati.

 

Škorpija

 

Finansijska preokupacija podstiče mnoge Škorpije da žrtvuju odmor za posao. Ali, srećom, decembar je jedan od najplodnijih perioda u pogledu profita, osim toga mogu se pojaviti nove pogodnosti i prilike. Istovremeno, potrebno je rješavati i porodične probleme. Mjesec je povoljan za kupovinu sitnica za dom. Sredinom mjeseca, od 13. decembra, napeti aspekt prema Plutonu i Lilit može donijeti manje turbulencija.

Strelac


Najviše sreće Strelac će imati u decembru. Realizacija ideja vezanih za paralelni izvor prihoda ili honorarni rad. Samozaposleni mogu zaraditi više. Od 20. decembra u Ovna ulazi vladar Strijelca Jupiter, koji je simbol bogatstva i prosperiteta. Preduzetni Strijelac ima povećanu sposobnost prodaje stvari i ideja. kada su troškovi u pitanju, ne bacajte novac na nepotrebne sitnice.

 

Jarac

 

Decembar je dobar mjesec za transakcije imovine, hipoteka, osiguranja i nasljedstva.Nema rizika u rukovanju velikim količinama. Od 2. do 6. decembra, trigon Venera-Saturn ukazuje na zadovoljstvo kupovine lijepih i korisnih stvari. Od 12. do 18. decembra trigon toplog Sunca sa hladnim Saturnom postaće izvor pozitivne sunčeve energije za Jarca. Moguća je uspješna kupovina važnih stvari za dom.

 


 

Vodolija

 

Tokom decembra Vodolije će morati da čuvaju tajne. Postoji velika vjerovatnoća primanja i curenja važnih informacija. Nije preporučljivo razgovarati o vašim ličnim finansijskim stvarima u prisustvu osoba kojima nemate povjerenja. Od 17. do 25. decembra 2022. trigon Urana sa najviše novčanih planeta - Venerom i Merkurom - doneće Vodoliji osećaj radosti. Upravo u tom periodu očekuje vas novčani vatromet i druga novogodišnja iznenađenja. Povoljno trošenje na uređenje prostorija.

 

Riba

 

Rođeni u znaku Riba mogu nekoga bukvalno obradovati materijalnom podrškom i, naravno, poklonima. A povoljan aspekt sa najsjajnijom zvezdom Fomalhautom iz sazvežđa Južne Ribe obasuće sve napore Riba briljantnim sjajem od 3. do 5. decembra 2022. godine. Povoljni troškovi za nove projekte, putovanja, otvaranje biznisa, organizaciju prezentacija i proslava. Prosperitetni aspekti Neptuna sa planetama novca javljaju se od 25. decembra do kraja mjeseca. Ovo je dobro vrijeme za kupovinu stvari sa energijom vode, koje će naknadno imati skladan učinak na dom.

Ne propustite