NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo kome ne mora da brine o PARAMA do 3. decembra, a jedan ZNAK će biti NAJSRETNIJI

Zanimljivosti
NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo kome ne mora da brine o PARAMA do 3. decembra, a jedan ZNAK će biti NAJSRETNIJI
-

Ušli smo u sezonu Strelca, pa su astrolozi saglasni da je sreća na našoj strani. Igramo još jedan zvezdani rulet, a zvijezde su određenim znakovima naklonjenije za novac znatno više nego ostalima

Venera, Merkur i Sunce nalaze se u Strelcu, pa je sigurno da sreća prati hrabre, ali ujedno ne treba da zaboravimo da je na nebu retrogradan Mars koji pokušava da nas nagovori na pogrešne odluke. 

Do 3. decembra novac će imati Djevice, Strijelčevi, Ovnovi i Vodolije.

DJEVICA
Venera u Strelcu donosi vam uspjeh u poslu sa nekretninama. Moguće je da ćete izvršiti ulganaje koje će vam se isplatiti u narednom periodu. Strijelac će vam biti odličan partner za zaradu.

STRIJELAC
Sezona vašeg znaka je počela, a samim tim stižu i vredni pokloni. Ipak, kako je Saturn predstavnik vašeg polja novca, uvek imate utisak da morate mnogo da se trudite kako biste zaradili novac. Očekuje vas prijatno iznenađenje u vidu vrijednog poklona.

OVAN
Venera u Strijelcu donosi vam zaradu iz inostranstva. Ujedno možete da igrate igre na sreću. Ukoliko planirate da ostvarite saradnju sa nekom inostranom firmom, dva puta razmislite šta pregovarate jer je Mars retrogradan.

VODOLIJA
Iskoristite Jupiterov povratak u vaše polje novca, jer će se pare lijepiti za vas. Novac će stizati sa svih strana i od svih znakova vi ćete imati najviše sreće na finansijskom planu, prenosi Informer.

Ne propustite