OVA 4 ZNAKA MORAJU BITI SPREMNI NA ONO ŠTO IM DONOSI MLAD MJESEC: Život će vam se promijeniti za 3 dana, jeste li među njima

Horoskop
OVA 4 ZNAKA MORAJU BITI SPREMNI NA ONO ŠTO IM DONOSI MLAD MJESEC: Život će vam se promijeniti za 3 dana, jeste li među njima
Ako ste od onih koji su osjetili jak uticaj sezone pomračenja koja je iza nas, onda biste sada mogli da odahnete.

Ako ste od onih koji su osjetili jak uticaj sezone pomračenja koja je iza nas, onda biste sada mogli da odahnete.

Mlad Mjesec u Strijelcu 23. novembra se javlja samo pet minuta prije nego što Jupiter uđe u Ribe, te stiže kao plimni talas zahvalnosti i vjere u budućnost. Svi ćemo se osjećati mnogo optimističnije nego prethodnog mjeseca i biti preplavljeni emocijama.

S druge strane, zbog lunacije koja se dešava u Strelcu, možda ćete biti izbačeni iz svoje zone komfora i primorani da preuzmete više rizika. U nastavku otkrijte na koja 4 horoskopska znaka će najsnažnije uticati mladi Mjesec 23. novembra 2022. godine.

Blizanci

Da li ste u dobrom društvu, Blizanci? Sa ovim mladim Mjesecom koji osvetljava vaš sektor partnerstva, možda ćete doći do važnih spoznaja o vašoj vezi ili odrediti nove granice sa svojim partnerom. S druge strane, nove ljubavne simpatije mogle bi da vas odvedu u spontanu ljubavnu avanturu. Zbog trenutnog retrogradnog Marsa u Blizancima, smeši vam se sreća, a ova lunacija će to samo učvrstiti.

Djevica

Pripremite se da osjetite nostalgiju dok vas mlad Mesec inspiriše da se usredsredite na dom, Djevice. Bili ste zamišljeni tokom cijele sezone Škorpije, tako da je sada vreme da se vratite u svet obaveza i krenete korak po korak da obavljate svakodnevne zadatke. Analitične Djevice nisu uvijek poznate po opuštenosti, ali ovaj mlad Mjesec će im dati prostor da se relaksiraju i odmore prije nego što ludost praznika zvanično nastupi. U slobodno vrijeme, prepustite se uživanju kod kuće i sa voljenima.

Strijelac

Trenutno se osjećate kao glavni junak u filmu, Strijelčevi. Međutim, zapamtite da vaše riječi i dijela imaju težinu, pa kada vas adrenalin obuzme, budite oprezni šta govorite i kako bi to moglo da se protumači.

Sletevši u Strijelčev kućni znak, ovaj prelepi mladi Mesec mogao bi da vas uvede potpunu transformaciju. Sve oči su sada uprte u vas, tako da bezbrižno započnite sezonu žurki bez granica i uživajte u reputaciji zvijezde.

Ribe

Mlad Mjesec daje vam lidersku energiju, Ribe. Ova lunacija vas inspiriše da preuzmete inicijativu u svojoj karijeri i proširite svoju mrežu kontakata. Zapitajte se kako želite da vas percipiraju i iskoristite moć ovog mladog Meseca da to i postignete.

Vladar ovog mladog mjeseca, Jupiter, još uvijek lijepo sjedi u Ribama i daće svim Ribama razlog da uživaju u ljepoti života. Ipak, treba voditi računa da ne odlutate previše jer jer biste mogli da izgubite osjećaj za granice. U svakom slučaju, posao će vam biti bude pun svrhe i lakoće, prenosi Espreso

Ne propustite