KNJIGA, PA MONODRAMA! 94-godišnja Dobrila ne staje: "Ovo je tek početak“

Show
KNJIGA, PA MONODRAMA! 94-godišnja Dobrila ne staje: "Ovo je tek početak“
.

Dobrilu Čabrić (94) publika je imala priliku da upozna u takmičenju pjevača veterana „Nikad nije kasno“ prije pet godina.

Iako važi za najstariju veteranku koja se do sada pojavila u popularnom šou, ona ima energiju na kojoj mogu da joj pozavide i njene mlade kolege, piše nova.rs.

Veteranka je priznala da sprema nove poduhvate i brojna iznenađenja za njenu publiku, a svoju životnu priču će pretočiti u autobiografsku knjigu.

capture-5-27-768x420

-Spreman knjigu u kojoj ću opisati moj dosadašnji život, uskoro će izaći i mislim da će publika biti oduševljena. Po mojoj knjizi će se raditi i jedna mono-drama gde ću ja biti glavna uloga, jer sam pre svega glumica. Najviše sam opisala učešće u emisiji „Nikad nije kasno“, to je na mene ostavilo najveći utisak do sada. Sigurno ima detalja koje do sada niko nije znao – kaže ona.

Njen zaštitni znak jeste mladalačka enegrija kojom zrači i u 94. godini, a nedavno je imala i saobraćajnu nesreću gdje je jedva izvukla živu glavu.

-Imala sa skoro i udes, kola su se prevrnula na krov, jedva sam se izvukla, ostao mi je samo volan u rukama. Ali eto, ja idem dalje, ne predajem se i želim da živim još dugo – kazala je veteranka.

Ne propustite