PUN MJESEC U OVNU DONOSI SREĆU ZA OVA 4 ZNAKA: Jeste li među njima? BLAGO VAMA

Zanimljivosti
PUN MJESEC U OVNU DONOSI SREĆU ZA OVA 4 ZNAKA: Jeste li među njima? BLAGO VAMA
.

Krvavi pun Mjesec zasjat će na nebu 9. listopada/oktobra 2022. godine i to u znaku Ovna. To će donijeti mnogo preispitivanja i promjena, a 4 znaka mogu očekivati totalnu promjenu u životu. Evo što nam još donosi ova astrološka pojava!

U nedjelju navečer, 9. listopada/oktobra, pun Mjesec u Ovnu dostiže svoj vrhunac. U ovom trenutku duboko ukorijenjene emocije isplivaju na površinu jer je pun Mjesec završna faza ciklusa i vrijeme velikih promjena i otkrića.

Ovan je poznat kao borbeni horoskopski znak ambicije, ali i agresije, no ipak bi ovo mogao postati najemotivniji pun Mjesec u ovoj godini. Zašto? Razlog je taj što će se udružiti s asteroidom Kiron, koji je poznat i kao iscjelitelj.

To bi moglo otvoriti mnoge nezacijeljene rane i probuditi duboko ukorijenjenu nesigurnost.

Ovaj pun Mjesec usmjerava našu pažnju na naš odnos s nama samima. Pošto je lako izgubiti se u odnosima s drugima, ovaj pun Mjesec potiče nas da se fokusiramo na ono što mi mislimo i želimo, a ne na ono što drugi misle i žele.

Evo na koje znakove horoskopa će najviše utjecati pun Mjesec, a odnosi se i na one kojima je Mjesec u ovom znaku, kao i ascendent.

Ovan

Ovaj pun Mjesec je kao stvoren za vas. Vi ste zvijezda ovog punog Mjeseca! Dok osvjetljava vašu prvu kuću sebstva, ohrabrit će vas da se zagledate duboko u vlastiti odraz i pažljivo pogledate osobu koja postajete.

To što ste pravili greške u prošlosti ne znači da ste ista osoba kao što ste bili ranije. Dozvolite punom Mjesecu da vam pokaže na koje ste sve načine napredovali.

Spremite se za dostignete svoj puni potencijal, jer je pun Mjesec trenutak promjene i napretka. Ostavite svoje staro ja, kakvo ste bili i upoznajete svoje novo ja.

Rak

Što želite postići? Pun Mjesec vam donosi snagu, posebno u području karijere, što će popraviti vaš društveni položaj i ugled. Preispitujete svoje ciljeve u karijeri i shvatit ćete da nešto ne funkcionira kako treba.

Imate mnogo mogućnosti da uradite nešto nevjerojatno u svojoj karijeri, posebno ako počnete sada!

Put može biti posut preprekama, izazovima i razočarenjima, ali ako niste voljni prebroditi sve probleme, kako ćete drugačije moći dokazati da zaslužujete najbolje?

Vaga

Ovo je vaš period koji vas podsjeća da budete sigurni i da vjerujete u svoju sposobnost da postanete bolja osoba. Međutim, pun Mjesec usmjerava vašu pažnju na odnose, jer se nalazi u vašoj sedmoj kući partnerstva.

Potiče vas da preispitate svoje odnose s drugima. Velike su šanse da ćete sada staviti točku na odnose koji se već dugo umjetno održavaju.

Ako ste vi i partner voljni preuzeti odgovornost i napraviti kompromis, shvatit ćete koliko je zapravo vaša veza jaka i koliko udara može nadjačati.

Jarac

Toliko ste naporno radili da biste napredovali na društvenoj ljestvici, međutim, pobjeda u karijeri nije najvažnija stvar u vašem životu.

To se posebno odnosi na one koji izbjegavaju probleme u privatnom životu pod izgovorom da mnogo rade.

Pun Mjesec u Ovnu stavlja u fokus vašu četvrtu kuću obitelji. Možda ćete osjetiti pritisak kod kuće ili od ukućana.

Ako ste nezadovoljni svojim partnerskim ili obiteljskim odnosima, ovaj pun Mjesec će vas potaknuti da riješite problem što prije.

Izvor:Atma

Ne propustite